Har du lyst til å kjenne duften av sjøluft mens du nyter morgenkaffen seilende over dypblått hav? Vil du spise middag mens du nyter synet av grønne bredder og vakre strender langs en sommerkledt Nordlandskyst? Ønsker du å nyte kveldsmaten mellom høye majestetiske fjell mens midnattssola brer seg som et slør over horisonten og et yrende fugleliv spiller opp med de vakreste melodier langs en fjord? Vi i Calanus Helse ønsker å gi deg muligheten til å oppleve denne flotte sjøreisen!

Gjennom flere år har vi hatt gleden av å bli kjent med dere. Dere er kundene våre, de flotte menneskene som bidrar til å gjøre våre dager spesielle. Vi setter pris på dere og alle de gode samtalene vi har med hver og en av dere. Dere hjelper oss i hverdagen, dere lærer oss å bli kjent med mennesket og bli god på det vi setter høyest – nemlig kundepleie.

Bilde fra Raftsundet
Som en gjenytelse ønsker vi å gi noe tilbake, – og 1. september trekker vi en vinner blant alle våre aktive abonnenter. Vinneren får en weekendtur for to med Hurtigruten fra Tromsø til Svolvær tur/retur i september, og turen går blant annet innom den velkjente Trollfjorden som er en attraksjon i seg selv.

Vi dekker i tillegg opptil kr. 2000 i reisekostnad for turen til Tromsø. Deler du innlegget og liker siden vår så blir vi veldig glade, og vi krysser fingrene for at nettopp DU vinner turen 🙂

Foto: Hurtigruten.no / Trym Ivar Bergsmo

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring