Tormod bruker omega-3 for å ivareta god hukommelse. – Det er viktig for meg siden jeg driver mye med sang og musikk.

Tormod er 68 år gammel og kommer opprinnelig fra Bleik på Andøya.

– Ja, jeg er opprinnelig en «Bleiksindianer», men jeg har bodd de siste 40 årene i Alsvåg i Øksnes kommune, og kaller meg derfor for en «Alsvågindianer».

I Alsvåg har han en ny stamme; 2 sønner og 4 barnebarn.

– Når jeg ikke er sammen med dem, bruker jeg mye av tiden min på sang og musikk. Jeg synger i 2 kor og spiller i 4-5 band. Med bandet «The Band With No Name» har jeg blant annet hatt konsert sammen med Ola Bremnes.

For en underholder som Tormod er det viktig å ta vare på helse, og spesielt hukommelsen. I vårt møte med Tormod leste han opp inntil 4 minutter lange dikt fra hukommelsen, på andre dialekter enn hans egen. Det er tydelig at han har en god hukommelse. – Jeg kom over Calanus® Oil for 5 år siden og merket raskt at det fungerte bra for meg. Jeg har brukt det regelmessig siden. Og jeg merker det om det går noen dager hvor jeg ikke tar Calanus® Oil. Så det vil jeg ikke være foruten, avslutter Hanssen.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

..

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring