Tormod bruker omega-3 for å ivareta god hukommelse. – Det er viktig for meg siden jeg driver mye med sang og musikk.

Tormod er 68 år gammel og kommer opprinnelig fra Bleik på Andøya.

– Ja, jeg er opprinnelig en «Bleiksindianer», men jeg har bodd de siste 40 årene i Alsvåg i Øksnes kommune, og kaller meg derfor for en «Alsvågindianer».

I Alsvåg har han en ny stamme; 2 sønner og 4 barnebarn.

– Når jeg ikke er sammen med dem, bruker jeg mye av tiden min på sang og musikk. Jeg synger i 2 kor og spiller i 4-5 band. Med bandet «The Band With No Name» har jeg blant annet hatt konsert sammen med Ola Bremnes.

For en underholder som Tormod er det viktig å ta vare på helse, og spesielt hukommelsen. I vårt møte med Tormod leste han opp inntil 4 minutter lange dikt fra hukommelsen, på andre dialekter enn hans egen. Det er tydelig at han har en god hukommelse. – Jeg kom over Calanus® Oil for 5 år siden og merket raskt at det fungerte bra for meg. Jeg har brukt det regelmessig siden. Og jeg merker det om det går noen dager hvor jeg ikke tar Calanus® Oil. Så det vil jeg ikke være foruten, avslutter Hanssen.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring