VERV OG VINN!

Kjenner du noen som kan ha nytte av Norges mest potente omega-3?

 

Vi opplever ofte at fornøyde kunder anbefaler Calanus® Oil til venner og kjente. Framsnakking er en god egenskap som vi ønsker å belønne. Din anbefaling som bruker av Calanus® Oil vil gi flere muligheten til å prøve vår unike omega-3 olje.

Verver du 1 person kan du velge en av disse premiene:

Familiespill Cluedo
Løs mordgåten i herskapshuset. Ett mord. Seks mistenkte. Dette er det klassiske mysteriespillet du kan løse sammen med hele familien!

Førstehjelpspakke
Active First Aid Home førstehjelpsveske passer godt til hus, hytte/fritidshus og båt. Inneholder utstyr til små og store skader som kan oppstå i og omkring hjemmet.

Varmepute
Fashy Varmepute er en varmer som lindrer leddsmerter og stive/ømme muskler i nakke og kuldre. Varmes i ovnen eller mikrobølgeovnen. Kan brukes om og om igjen.

Verver du 2 personer kan du velge en av disse premiene:

Macbeth av Jo Nesbø

Den korrupte politimesteren som har styrt industribyen ned i en hengemyr av korrupsjon, kriminalitet og kaos, er endelig død. Med dette er folkets håp tent, og maktkampen i gang.

Dronen av Unni Lindell

Det har skjedd et drap på en teltplass i Maridalen. I utgangspunktet ikke en sak for Marian, men dette drapet har flere likhetspunkter med et drap samme sted fem år tidligere.

Codex av Tom Egeland

 Jesu tornekrone, to døde arkeologer og en teologisk konflikt som vil rokke ved vår forståelse av kristendommen er noen av ingrediensene. 

Leatherman Rev
Leatherman Rev er et praktisk multitool som gir deg funksjonene til en hel verktøyboks i hånda. Den har hele 14 forskjellige verktøy og den er komfortabel å ha i hånden, takket være anatomisk utformet grep. Praktisk belteklips gjør at den er lett å ha med seg overalt.

Vant reisegavekort på 10.000 kr

Gjennom 2018 var det mange av våre trofaste kunder som benyttet seg av vervekampanjen vår. Alle som vervet 1 eller flere personer til å begynne med Calanus® Oil kunne velge seg en premie.

Blant de som vervet mer enn 4 personer, trakk vi også ut et reisegavekort på hele 10.000 kr!

Alf Andreassen fra Heggedal ble trukket ut som den heldige og han kunne hente sitt gavekort hos sin nærmeste reiselivsbedrift. Vi gratulerer og håper Alf får stor glede av gavekortet.

Takk til alle som har vervet i 2018!

Nye vinnersjanser kommer i 2019.

Bilde av en mann med et stort gavekort på reise