VERV OG VINN!

Kjenner du noen som kan ha nytte av Norges mest potente omega-3?

Vi opplever ofte at fornøyde kunder anbefaler Calanus® Oil til venner og kjente. Framsnakking er en god egenskap som vi ønsker å belønne. Din anbefaling som bruker av Calanus® Oil vil gi flere muligheten til å prøve vår unike omega-3 olje.

Verv 1 venn og vinn en av disse premiene:

Biork™ krystalldeodorant
Biork™ er verdens første økologiske krystallstick-deodorant. Den er 100% nedbrytbar og er et zero waste produkt. Biork™ er en vannløselig krystall deo, den fuktes under springen og påføres under armene som en vanlig roll-on.

Biovoksark brødwrap XL
Et bærekraftig og miljøvennlig alternativ til plastikkposer, aluminiumsfolie og klingfilm. Biovoksarket er perfekt til å pakke inn brød, grønnsaker og ost. Egner seg også til å fryse ned brød og annet bakeverk i (str. 50 x 50 cm).

Joco kaffekopp
Visste du at 2,8 millioner nordmenn drikker kaffe hver dag? Jocos mål er at du skal ersatte den tradisjonelle engangskoppen med en fargerik Joco-kaffekopp i glass.

Hold Norge Rent-gavekort
Velg et gavekort på strandrydding. Det er en symbolsk gave som bidrar til kampen mot marin forsøpling gjennom å støtte Hold Norge Rent arbeid med strandrydding i regi av frivillige. Din gave muliggjør rydding av 100 meter strand.

Treningsstrikk 5 pk.
De er perfekt til rompe- og benøvelser, og med fem ulike strikk kan du selv variere hvor tungt det skal være. De er 30,5 cm lange og ca. 5 cm bred, tykkelsen varierer med motstanden (fra ekstra lett til ekstra hard).

Verv 2 venner vinn en av disse premiene:

Soulbottles «You’re right» 0,6 l

Bytt ut plastflasken med en stilig, praktisk og 100% plastfri drikkeflaske i glass fra Soulbottles. En lekker flaske som ikke lekker.

Lunchbots isolert matboks 473 ml

Lunchbots er en isolert og lekkasjefri matboks i rustfritt stål. Den rommer nesten en halv liter og gir en god mengde mat. Matboksen holder maten varm opptil 5 timer, og kald mat opptil 10 timer. 

Hold Norge Rent-gavekort

som bidrar til kampen mot marin forsøpling gjennom å støtte Hold Norge Rent arbeid med strandrydding i regi av frivillige. Din gave muliggjør rydding av 150 meter strand.

Blodtrykksmåler (Marquant 880138)

Måler blodtrykk/puls raskt og enkelt og passer til overarmer med en omkrets på 22-32 cm. Minnefunksjonen lagrer 90 målinger og LCD-displayet viser resultatet på en tydelig måte.

Vant reisegavekort på 10.000 kr

Gjennom 2018 var det mange av våre trofaste kunder som benyttet seg av vervekampanjen vår. Alle som vervet 1 eller flere personer til å begynne med Calanus® Oil kunne velge seg en premie.

Blant de som vervet mer enn 4 personer, trakk vi også ut et reisegavekort på hele 10.000 kr!

Alf Andreassen fra Heggedal ble trukket ut som den heldige og han kunne hente sitt gavekort hos sin nærmeste reiselivsbedrift. Vi gratulerer og håper Alf får stor glede av gavekortet.

 Takk til alle som vervet i  2018 og som har vervet hittil i 2019.

Bilde av en mann med et stort gavekort på reise