VERV OG VINN!

Kjenner du noen som kan ha nytte av Norges mest potente omega-3?

 

Vi opplever ofte at fornøyde kunder anbefaler Calanus® Oil til venner og kjente. Framsnakking er en god egenskap som vi ønsker å belønne. Din anbefaling som bruker av Calanus® Oil vil gi flere muligheten til å prøve vår unike omega-3 olje.

Verver du 1 person kan du velge en av disse premiene:

Familiespill Cluedo
Løs mordgåten i herskapshuset. Ett mord. Seks mistenkte. Dette er det klassiske mysteriespillet du kan løse sammen med hele familien!

Førstehjelpspakke
Active First Aid Home førstehjelpsveske passer godt til hus, hytte/fritidshus og båt. Inneholder utstyr til små og store skader som kan oppstå i og omkring hjemmet.

Varmepute
Fashy Varmepute er en varmer som lindrer leddsmerter og stive/ømme muskler i nakke og kuldre. Varmes i ovnen eller mikrobølgeovnen. Kan brukes om og om igjen.

Fotpleiepakke
Pleiende helsalve og fotpleiesalve med ingredienser som myker opp hard hud. 

Fotbadsalt som består utelukkende av fuktighetsbindende karbamid som myker opp hard hud og gjør føttene freshe. 

Verver du 2 personer kan du velge en av disse premiene:

Macbeth av Jo Nesbø

Den korrupte politimesteren som har styrt industribyen ned i en hengemyr av korrupsjon, kriminalitet og kaos, er endelig død. Med dette er folkets håp tent, og maktkampen i gang.

Dronen av Unni Lindell

Det har skjedd et drap på en teltplass i Maridalen. I utgangspunktet ikke en sak for Marian, men dette drapet har flere likhetspunkter med et drap samme sted fem år tidligere.

Codex av Tom Egeland

 Jesu tornekrone, to døde arkeologer og en teologisk konflikt som vil rokke ved vår forståelse av kristendommen er noen av ingrediensene. 

Leatherman Rev
Leatherman Rev er et praktisk multitool som gir deg funksjonene til en hel verktøyboks i hånda. Den har hele 14 forskjellige verktøy og den er komfortabel å ha i hånden, takket være anatomisk utformet grep. Praktisk belteklips gjør at den er lett å ha med seg overalt.

SUPERVERVER!

Verv mer enn 4 stk før 15.12 og bli med i trekningen av et reisegavekort på 10.000,-. Trekkes 15.12.18.