VERV OG VINN!

Kjenner du noen som kan ha nytte av Norges mest potente omega-3?

 

Vi opplever ofte at fornøyde kunder anbefaler Calanus® Oil til venner og kjente. Framsnakking er en god egenskap som vi ønsker å belønne. Din anbefaling som bruker av Calanus® Oil vil gi flere muligheten til å prøve vår unike omega-3 olje.

Verver du 1 person kan du velge en av disse premiene:

Familiespill Cluedo
Løs mordgåten i herskapshuset. Ett mord. Seks mistenkte. Dette er det klassiske mysteriespillet du kan løse sammen med hele familien!

Førstehjelpspakke
Active First Aid Home førstehjelpsveske passer godt til hus, hytte/fritidshus og båt. Inneholder utstyr til små og store skader som kan oppstå i og omkring hjemmet.

Varmepute
Fashy Varmepute er en varmer som lindrer leddsmerter og stive/ømme muskler i nakke og kuldre. Varmes i ovnen eller mikrobølgeovnen. Kan brukes om og om igjen.

Fotpleiepakke
Pleiende helsalve og fotpleiesalve med ingredienser som myker opp hard hud. 

Fotbadsalt som består utelukkende av fuktighetsbindende karbamid som myker opp hard hud og gjør føttene freshe. 

Verver du 2 personer kan du velge en av disse premiene:

Tarmstyrkende lavFOODMAP-mat: Julianne Lyngstad
Med Lyngstads nye bok, tarmstyrkende lavFODMAP, vil hun hjelpe deg å ta steget videre; til et mer variert kosthold med næringsrike råvarer som ikke bare lindrer IBS-plagene dine, men samtidig styrker de gode bakteriene i tarmen din!

LavFOODMAP – en komplett håndbok: Julianne Lyngstad
Boken inneholder lettfattelig informasjon om IBS, FODMAPs og lavFODMAP-dietten og over 80 enkle, magevennlige oppskrifter. Du får råd om hvordan spise magevennlig på restaurant, på reise og når du er hos venner og familie.

Godt for magen: Julianne Lyngstad
Denne boken inneholder en 6 ukers kostholdsplan, produktguider som hjelper deg å finne fram til magevennlige produkter og råvarer i butikken, oversikt over magevennlige hurtigløsninger til de travle dagene, lister over FODMAPs i matvarer og ikke minst over 90 oppskrifter.

Leatherman Rev
Leatherman Rev er et praktisk multitool som gir deg funksjonene til en hel verktøyboks i hånda. Den har hele 14 forskjellige verktøy og den er komfortabel å ha i hånden, takket være anatomisk utformet grep. Praktisk belteklips gjør at den er lett å ha med seg overalt.

SUPERVERVER!

Verv mer enn 4 stk før 15.12 og bli med i trekningen av et reisegavekort på 10.000,-. Trekkes 15.12.18.