Vervepremier

Biork – krystall deodorant

Biork er verdens første økologiske krystallstick-deodorant. Den er 100% nedbrytbar og er et zero waste produkt. Biork er en vannløselig krystall deo, den fuktes under springen og påføres under armene som en vanlig roll-on.

 • Den er ekstrem drøy (varer minst 1 år) og erstatter dermed 5-10 typiske roll-on-er
 • Biork er uten duft og kan kombineres med parfyme
 • Produsert under etiske forhold i Malaysia
 • Naturkorken er nedbrytbart og kan sorteres som matavfall. Etiketten er laget i resirkulert papir
 • Avgir ikke flekker på klær
 • Passer alle hudtyper, også de med sensitiv hud
 • Inneholder ikke aluminiumklorid som er vanlig i andre deo’er. Potassium krystall hemmer produksjonen av bakterier og forhindrer dannelsen av ubehagelig lukt, og gjør at huden kan puste

Biovoksark brødwrap XL

Et bærekraftig og miljøvennlig alternativ til plastikkposer, aluminiumsfolie og klingfilm. Biovoksarket er perfekt til å pakke inn brød, grønnsaker og ost. Egner seg også til å fryse ned brød og annet bakeverk i (str. 50 x 50 cm).

Biovoksarket er et håndlaget bomullsstoff satt inn med lokalprodusert biovoks, økologisk jojoba olje og treharpiks.

Det kan brukes om og om igjen, og varer i ca. 1 år avhengig av bruk og vedlikehold. Vaskes i kaldt/lunket vann og bruk mild såpe.

Calanus® Oil

Velg Calanus® Oil som din vervepremie. Da får du 2 mnd. gratis forbruk sendt direkte til din postkasse.

Calanus® Oil er et nytt omega-3 tilskudd fra Norge. Produktet utvinnes fra det marine krepsdyret raudåte (Calanus finmarchicus), verdens mest tallrike dyreart og vår største høstbare og fornybare marine ressurs!

To Calanus Oil esker

Treningsstrikk 5-pk

De er perfekt til rompe- og benøvelser, og med fem ulike strikk kan du selv variere hvor tungt det skal være. De er 30,5 cm lange og ca. 5 cm bred, tykkelsen varierer med motstanden, fra ekstra lett til ekstra hard.

To Calanus Oil esker

Soulbottles “You’re right” 0,6 l

Bytt ut plastflasken med en stilig, praktisk og 100%
plastfri drikkeflaske i glass fra Soulbottles. En lekker flaske som ikke lekker.

 • Soulbottles støtter vannprosjekt i utviklingsland.
 • Produsenten donerer 1 euro til en veldedighetsorganisasjon
 • Naturgummien til Soulbottles inneholder 80% naturgummi, noe mer enn det er praktisk ikke mulig. De resterende 20% består av kalk, bindematerialer og fargestoffer – alle harmløse.
 • Fri for BPA og andre farlige stoffer
 • Tåler vask i oppvaskmaskinen
To Calanus Oil esker

Lunchbots isolert matboks 473 ml

Lunchbots er en isolert og lekkasjefri matboks i rustfritt stål. Den rommer nesten en halv liter og gir en god mengde mat. Den har rustfritt stål på innsiden av lokket, så ingen plastikkdeler kommer i kontakt med maten. Matboksen holder maten varm opptil 5 timer, og kald mat opptil 10 timer. Fyll boksen med varm gryterett, kald youghurt eller noe annet som frister.

To Calanus Oil esker

Blodtrykksmåler Marquant

Måler blodtrykk/puls raskt og enkelt, og passer til overarmer med en omkrets på 22-32 cm. Minnefunksjonen lagrer 90 målinger og LCD-displayet viser resultatet på en tydelig måte. Leveres i en praktisk oppbevaringsveske. Drives med fire AA-batterier (ikke inkl.).

Blodtrykksmåleren er blandt de mest nøyaktige i Forbrukerrådets test (2017).

To Calanus Oil esker