Vi gratulerer Thomas Wærner med seier og Arnt Ola Skjerve med andreplass i Finnmarksløpet 2013!

Begge kjørerne har brukt Appetitt hundefôr «Rambo» til sine hunder. Dette energirike spesialfôret er tilsatt Calanus® Oil fordi  kontrollerte forsøk med dyr tyder på at denne naturlige marine oljen kan bidra til forbedret fettforbrenning, økt oksygenopptak og utholdenhet. Vi i Calanus AS er stolte over å være en liten del av en stor seier, og ønsker Thomas, Arnt Ola og de andre kjørerne på Team Appetitt lykke til videre!

Bilde av Thomes Wærner
Finnmarksløpet ble første gang arrangert i 1981, da med tre spann på startstreken. Den gang var hundesporten for et lite knippe spesielt intresserte. I dag ser vi at hundesporten og løpet engasjerer tusenvis av mennesker. I 2001 ble Finnmarksløpet AS etablert, med 1 ansatt. Fra den gang har løpet blitt profesjonalisert og kommersialisert fra å være et lite sportsarrangement til å bli landsdelens største idretts- og kulturarrangement. I 2013 stod 129 spann fra 13 forskjellige nasjoner på startstreken, fordelt på 2 klasser.

8-spannsklassen kjører 500 km, starten går i Alta og løypa er en rundtur i Vest-Finnmark. Målgang for beste kjører er som regel 50-55 timer etter start.

14-spannsklassen kjører 1000 km. Denne klassen kjører helt fra Alta i Vest-Finnmark til Kirkenes i Øst-Finnmark og tilbake til Alta. De første kjørerne forventes inn etter 125-150 timer. Vær og føreforhold spiller en stor rolle i løpets utvikling underveis, derfor er målgangen like uforutsigbar som været i Finnmark. Men nettopp på grunn av uforutsigbare og utfordrende værforhold, er løpet blitt svært populært for hundekjørere fra hele verden.

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring