Hjertefunksjon bedret på 16 uker

Nordnorsk kosttilskudd bedret hjertefunksjonen med 7-8 % utover hva trening kunne gjøre alene.

Det hersker stor enighet om at regelmessig fysisk aktivitet er viktig for god hjertehelse. Ny forskning viser at noe så enkelt som å ta et rent, norsk kosttilskudd daglig kan ytterligere bedre hjertefunksjonen med 7-8 % i løpet av kort tid.

Forskningsdirektør Kurt Tande i Calanus AS synes konklusjonen av forskningen fra «Senter for forskning på diabetes, stoffskifte og ernæring» ved Charles Universitetet i Praha er interessante.

Bilde av Kurt Tande

Vi er nå kommet langt på vei til å dokumentere at Calanus® Oil, som er en ny marin olje, har unike helseeffekter med potensielt stor betydning for folkehelsen.

Vi er nå kommet langt på vei til å dokumentere at Calanus® Oil, som er  en ny marin olje, har unike helseeffekter med potensielt stor betydning for folkehelsen.

De positive resultatene dokumentert i denne forskningen foreligger samtidig med at forskere i Bergen nylig utførte en stor analyse som konstaterer at kvinner er mest utsatt for ugunstige forandringer i blodårene.

I det kliniske forsøket i Praha deltok 51 kvinner i et trimprogram tre ganger i uka over en periode på 16 uker. Under behandlingen ble kvinnene delt i to grupper, der den ene daglig fikk ​Calanus® Oil, mens en annen gruppe fikk planteolje. Studien var randomisert og blindet. Studiet hadde ikke en særskilt placebogruppe som bare trente, men forskerne ble forbauset og svært entusiastisk da resultatet viste at forskjellene mellom de to gruppene var signifikante.

Doktor PhD. Jan Gojda og Michaela Siklova har vært ansvarlige for det kliniske studiet som har fått navnet EXODYA.

Hjertene til deltakerne som tok Calanus® Oil i tillegg til trimprogrammet, viste en signifikant forbedret hjertefunksjon – der minutt og slagvolum ble forbedret med 7-8 %. Funnene kunne ikke vært mer tydelige.

Økningen i minutt- og slagvolum kan forklares som en forbedring i hjertets arbeidskapasitet, men kan sannsynligvis også tilskrives at blodårene ved hjelp av Calanus® Oil har blitt mer elastiske og gjort motstanden mot blodstrømmen i årene lavere. Les dette igjen.

Det er allerede kjent og godt dokumentert av Omega-3 bidrar til normal hjertefunksjon*, men resultatene fra studiet ved Charles Universitetet viser at Calanus® Oil er noe helt spesielt. En helt unik olje som ikke kan sammenlignes med tran eller andre tradisjonelle Omega-3-tilskudd.

7-8 % er en signifikant forbedring av hjertets funksjon og noe det er mulig å merke effekten av selv.

Ikke rart at tusenvis av nordmenn som i den nyere tid har fått testet Calanus® Oil, selv anbefaler kosttilskuddet videre til kjente og kjære.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Reduserer betennelse
  • Tilfører essensielle fettsyrer

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring