Bilde av bølge
Calanus® Oil er ren, konsentrert kraft fra det arktiske dypet. Den marine oljen har en unik sammensetning som gjør at fettsyrene tas opp langt mer effektivt enn fra andre omega 3-produkter. Calanus® Oil omtales som kortreist «superomega».

Omega-3 er essensielle flerumettede fettsyrer som er avgjørende viktig for kroppen og den fysiske og psykiske helsen vår. Den vegetabilske fettsyren ALA og de marine fettsyrene EPA og DHA er de tre viktigste fettsyrene for oss mennesker og disse bidrar til at cellene i kroppen fungerer optimalt.

Bilde av en person som holder masse Calanus Oil kapsler i hendeneHelsedirektoratet anbefaler i sine kostråd å ha et tilstrekkelig inntak av omega-3 året rundt, fordi kroppen har god nytte av disse fettsyrene. Ved et trofast og jevnt inntak av omega-3 vil man oppnå alle de positive sidene som de essensielle fettsyrene gir hjerte- og karsystemet, leddhelsen, hjernen og huden vår. Kroppen vår har ikke et lager av omega-3 som vi kan tære på, og den kan heller ikke produsere nok selv. Derfor er vi selv ansvarlig for å gi kroppen vår en jevn tilførsel av de sunne fettsyrene året rundt.

Omega-3 bidrar til å opprettholde god funksjon av hjernen og nervesystemet, herunder synsfunksjoner og mentale funksjoner som læring, humør og hukommelse.

Bilde av en person som holder masse Calanus Oil kapsler i hendene

Helsedirektoratet anbefaler i sine kostråd å ha et tilstrekkelig inntak av omega-3 året rundt, fordi kroppen har god nytte av disse fettsyrene. Ved et trofast og jevnt inntak av omega-3 vil man oppnå alle de positive sidene som de essensielle fettsyrene gir hjerte- og karsystemet, leddhelsen, hjernen og huden vår. Kroppen vår har ikke et lager av omega-3 som vi kan tære på, og den kan heller ikke produsere nok selv. Derfor er vi selv ansvarlig for å gi kroppen vår en jevn tilførsel av de sunne fettsyrene året rundt.

Omega-3 bidrar til å opprettholde god funksjon av hjernen og nervesystemet, herunder synsfunksjoner og mentale funksjoner som læring, humør og hukommelse.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Selve kilden til all annen omega-3

Calanus® Oil er ansett å være Norges beste kilde til omega-3-fettsyrer, og i sin form naturens mest konsentrerte form for energi. Oljen blir i dag omtalt som en ny generasjon omega-3 som blir høstet på en bærekraftig måte og produsert i Nord Norge, med en unik sammensetning som gjør at fettsyrene tas opp langt mer effektivt enn fra andre omega-3-produkter. Det er derfor ikke uten grunn at Calanus® Oil omtales som kortreist «superomega».

Calanus® Oil utvinnes fra raudåte (Calanus finmarchicus), en rød ”minikreps” (3-4 mm) som lever av planteplankton. Raudåte vokser opp på forsommeren i arktiske havområder og langs norskekysten. I løpet av 3-4 sommermåneder lagrer den større mengder av marine oljer, omega-3-fettsyrer og antioksydanten astaxanthin enn det somtil sammen finnes i alt annet dyreliv i norske og arktiske farvann, inkludert krill.

 

Et helnorsk og renere produkt

Calanus® Oil skiller seg også fra andre marine oljer fordi det er et helnorsk og renere produkt. Fordi raudåta er vegetarianer og kun spiser bittesmå alger, har den langt mindre miljøgifter i seg og er derfor fra naturens side en renere olje. Den utvinnes og foredles uten bruk av kjemikalier slik tilfellet ofte er med marine oljer.

Det dreier seg rett og slett om en kortreist skatt. Den største energikilden for alt liv i Nord-Atlanteren, en enorm ressurs.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring