Fra venstre: Susanna Salanto, Ragnhild Torgersen og Lisbeth Woie

Stolt sponsor av Randaberg Volleyball

Calanus Helse er stolte av å kunne presentere Randaberg Volleyball som sin nye samarbeidspartner!

Randaberg spiller volleyball på elitenivå og har en rekke aldersbestemte lag. Randaberg topper volleyballforbundets maratontabell, en tabell der sluttabellene fra den øverste divisjonen gjennom alle tider er regnet inn.

– Riktig ernæring henger nøye sammen med gode prestasjoner og samsvarer med Norges Volleyballforbund og Randaberg Volleyball sin bevisstgjøring etter optimale prestasjoner på volleyballbanen og her mener vi at Calanus Helse gjennom sine produkter kan holde oss både friske og spenstige i de avgjørende fasene av spillet» sier Jon Rønning leder i Randaberg Volleyball.

Gjennom Omega 3-produktet Calanus® Oil kan Randaberg Volleyball videreutvikle sin ernæringstanke med å fronte sunne merkevarer og produkter til sine medlemmer, utøvere og trenere.

Oljen blir i dag omtalt som en ny generasjon omega 3 som blir høstet og produsert i Nord Norge, med en unik sammensetning som gjør at fettsyrene tas opp langt mer effektivt enn fra andre omega 3-produkter. Det er derfor ikke uten grunn at Calanus® Oil omtales som kortreist «superomega».

I januar 2017 ble Calanus® Oil godkjent og sertifisert av Informed Sport som gir garantier for at oljen er testet og garantert fri for forbudte stoffer, definert av World Anti-doping Agency (WADA). Det betyr at alle idrettsutøvere trygt kan bruke oljen som et godt og potent tilskudd av omega-3.

– Vi i Calanus Helse er meget tilfreds med å ha blitt en støttespiller for Randaberg Volleyball. Vi håper at vårt bidrag vil gjøre en forskjell i utvikling av unge idrettsutøvere – både i bredde og elitesatsing. Vi ønsker lykke til fremover!» sier daglig leder i Calanus Helse Henrik Rødsand.

, , , , , , , , ,

Comments are closed.

BESTILL I DAG - FÅ 56% RABATT

PRØV I 60 DAGER FOR KUN 199,-

Deretter 2 esker annenhver mnd. til 229,- per eske. Ingen bindingstid. Vi spanderer frakten!

  • Norges mest potente Omega-3
  • Høstet og foredlet i Nord-Norge
  • Foredlet uten bruk av kjemikalier

BESTILL I DAG - FÅ 56% RABATT

  • Ja, takk jeg vil benytte meg av dette tilbudet! Jeg har lest og godkjent kjøpsbetingelsene.
  • Bestill Calanus® Oil
*Bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Bidrar til normal hjernefunksjon ved inntak av minimum 250 mg DHA per dag.