Freestyletrikser Tobias Becs

Stolt sponsor av freestyletriksestjerne

Calanus Helse er stolt av å kunne presentere fotball-freestyler Tobias Becs som sin nye samarbeidspartner! Dette samarbeidet støtter prestasjoner i verdensklasse. Sammen oppfordrer vi alle til å tørre å drømme stort og jakte drømmene.

– Vi er veldig fornøyd med å ha inngått denne avtalen, og vi ser fram til å komme i gang med samarbeidet, forteller daglig leder i Calanus Helse, Henrik Rødsand.

Tobias Brandal Busæt, med artistnavnet Tobias Becs (25), er profesjonell fotball-freestyler, en av verdens beste fotballtriksere. Tobias kommer fra Oslo og begynte med freestyle fotball som 14-åring i 2006. Han er 5 ganger verdensmester, europamester og er norsk mester fra 2012 til 2015. Artisten har hele verden som arena for sine fantastiske prestasjoner med ball. Dette er rett og slett stor kunst!

Drøm stort, jakt drømmene
Tobias er overbevist om at hardt arbeide, riktig ernæring, livsstil og innstilling kan hjelpe deg å nå dine mål i livet, og vil oppfordre mennesker til å drømme stort og jakte drømmene.

– Riktig ernæring henger nøye sammen med gode prestasjoner og samsvarer med min bevisstgjøring etter optimale prestasjoner med ball. Her mener jeg at Calanus Helse gjennom sitt produkt kan holde meg både frisk og spenstig, sier Tobias Becs.

Calanus® Oil blir i dag omtalt som en ny generasjon omega-3 som blir høstet og produsert i Nord-Norge, med en unik sammensetning som gjør at fettsyrene tas opp langt mer effektivt enn fra andre omega 3-produkter. Det er derfor ikke uten grunn at Calanus® Oil omtales som kortreist «superomega».

Godkjent av Informed Sport
Calanus® Oil er et kosttilskudd som er godkjent og sertifisert av Informed Sport som gir garantier for at oljen er testet og garantert fri for forbudte stoffer, definert av World Anti-doping Agency (WADA). Det betyr at alle idrettsutøvere som Tobias trygt kan bruke oljen som et godt og potent tilskudd av omega-3.

– Vi i Calanus Helse er meget tilfreds med å ha blitt en støttespiller for Tobias. Vi håper at vårt bidrag vil gjøre en forskjell i utviklingen og satsingen hans. Vi ønsker lykke til fremover, sier daglig leder i Calanus Helse, Henrik Rødsand.

, , , , , , , , , ,

Comments are closed.

BESTILL I DAG - FÅ 56% RABATT

PRØV I 60 DAGER FOR KUN 199,-

Deretter 2 esker annenhver mnd. til 229,- per eske. Ingen bindingstid. Vi spanderer frakten!

  • Norges mest potente Omega-3
  • Høstet og foredlet i Nord-Norge
  • Foredlet uten bruk av kjemikalier

BESTILL I DAG - FÅ 56% RABATT

  • Ja, takk jeg vil benytte meg av dette tilbudet! Jeg har lest og godkjent kjøpsbetingelsene.
  • Bestill Calanus® Oil
*Bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Bidrar til normal hjernefunksjon ved inntak av minimum 250 mg DHA per dag.