Jeg heter Kristin Molvik Lien, kommer fra Lurøy kommune og bor på Tonnes på Helgeland sammen med mannen min. Jeg har tre sønner og er så heldig å også få være bestemor til tre. Siden 1994 har jeg jobbet som pedagogisk leder og styrer i barnehage. Nå jobber jeg som pedagogisk leder for småbarnsavdelingen ved Konsvik oppvekstsenter.

På fritiden liker jeg å være sammen med barnebarna og å være mye ute, i hagen, på fjellet, i marka eller i fjæra. Jeg er glad i å ta bilder og har som regel alltid kamera med meg eller mobilen i lomma når jeg er på tur.

Gode krimbøker, filmer og dokumentarer koser jeg meg også med, gjerne med strikketøyet i fanget. Der jeg bor har vi et teaterlag hvor jeg er leder. For tiden holder vi på å øve inn ei forestilling som skal ha premiere våren 2021. På grunn av covid-19-pandemien leser vi manus hver for oss, enn så lenge.

Hvorfor Calanus® Oil

Gjennom Facebook fikk jeg kjennskap til Calanus® Oil. Jeg leste om andre som var veldig fornøyde med produktet og bestemte meg for å prøve. Legen min hadde påvist D-vitaminmangel hos meg og jeg trengte gode alternativer til sol og fisk. Etter at jeg kom i overgangsalderen kunne jeg også merke at jeg i større grad ble nødt til å gjøre aktive valg for å opprettholde normal helse. Å ta et omega-3-tilskudd av høy kvalitet er ett av disse valgene jeg gjør. 

Calanus® Oil er et omega-3-produkt som jeg stoler fullt og helt på og som jeg har positiv erfaring med. Om vinteren, når sola er borte, tar jeg ofte flere kapsler per dag enn om sommeren, ettersom sola hjelper meg å produsere vitamin D i sommermånedene. I fjor var jeg på besøk hos Calanus Helse og jeg er imponert over de ansatte og den gode servicen. Folkene i Calanus Helse er virkelig hyggelige og hjelpsomme.

Bestill Calanus® Oil i dag og spar 259,-

Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge

GODT FOR

 Hjertet
 Immunforsvaret
 Muskulatur

To Calanus Oil esker

BESTILL

EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

Et sunt liv

Jevnlig aktivitet og et sunt kosthold er viktig for meg. Jeg går turer, svømmer og trener litt yoga for å holde kroppen myk. Med alderen kommer det også noen kilo, så jeg forsøker å gå litt ned i vekt. Jeg har prøvd utallige kosttilskudd opp gjennom årene, men jeg har aldri riktig funnet et jeg var fornøyd med. Nå har jeg funnet det – og jeg har bare ett. Og det er Calanus® Oil. Calanus® Oil er et godt omega-3 tilskudd som tilfører kroppen vitamin D og de viktige EPA- og DHA-fettsyrene som er bra for hjertehelsen min.

Omega-3 fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon. 

Bestill Calanus® Oil i dag
og spar 259,-

Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge

GODT FOR

 Hjertet
 Immunforsvaret
 Muskulatur

To Calanus Oil esker

BESTILL

EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

56% RABATT - FÅ INTROPRIS I DAG!

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Friend of the sea
Logo for Informed-Sport
Logo for Posten