Bilde av Calanus oil eske vinter

Omega-3 omtales ofte som essensielle fettsyrer. Disse må tilføres via kosten eller som tilskudd siden kroppen ikke er i stand til å lage dette selv. Essensielle næringsstoffer betyr at de ikke bare er nødvendig, de er også livsnødvendig.

De marine fettsyrene EPA og DHA og den vegetabilske fettsyren ALA, er de tre viktigste fettsyrene for oss mennesker. 

Bestill Calanus® Oil i dag og spar 259,-

Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge
Bidrar til normal hjertefunksjon
Bidrar til normalt immunsystem
Bidrar til normal muskelfunksjon

BESTILL

Bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

Omega-3 er viktig igjennom hele året

Helsemyndighetene anbefaler at man får i seg tilstrekkelig med omega-3 gjennom hele året. Fra gammelt av het det at man skulle ta tran i måneder med r. Dette var imidlertid før man fikk kunnskap m omega-3 fettsyrene betydning, og man tidligere kun kjente til betydningen av vitamininnholdet. I dag vet vi at de gunstige effektene av omega-3 fettsyrene oppnås ved et jevnt inntak over hele året.

I kostholdet vårt er feit fisk er den viktigste kilden til omega-3 fettsyrer. Det er viktig å huske på at det er kun små mengder omega-3 i vanlig hvitfiskfilet, fiskekaker og fiskepudding. Det er i fiskefettet man finner omega-3. Gode kilder er sild, makrell og laks.

Er du en av de som sjeldent spiser feit fisk. Da kan det være smart å ta et kosttilskudd med omega-3 i tillegg.

Raudåte fra arktisk hav utenfor Nord-Norge

Calanus® Oil utvinnes fra det marine krepsdyret raudåte, verdens mest tallrike dyreart og vår største høstbare og fornybare marine ressurs. Raudåte høstes på en bærekraftig måte i arktiske kyst- og havområder utenfor Nord-Norge, med skånsom og miljøvennlig teknologi. Calanus® Oil anser vi å være Norges beste kilde til omega-3 fettsyrer. Siden arten befinner seg nederst i næringskjeden, er det unødvendig med omfattende rensing og raffinering. Derfor videreføres mye av de opprinnelige næringsstoffene fra raudåta til oljen.

Abonnement hjelper deg

Mange opplever at det er en utfordring å huske å kjøpe inn ny omega-3 i butikken. Starter du et abonnement på Calanus® Oil så får du tilsendt nye esker jevnlig slik at du unngår å bli fri. På den måten er du sikrere på å få tilført din daglige dose omega-3 året rundt.

Calanus Helse har et lett tilgjengelig kundesenter som altid gjør sitt beste for at du skal bli fornøyd. Ønsker du tilpasninger i abonnementet så gjøres det enkelt ved å kontakte oss. Som abonnent på Calanus® Oil er det du som er sjefen, og bestemmer hvordan mye og hvor ofte du vil ha dine leveringer.

Bestill Calanus® Oil i dag
og spar 259,-

Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge
Bidrar til normal hjertefunksjon
Bidrar til normalt immunsystem
Bidrar til normal muskelfunksjon

BESTILL

Bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring