Slik fikk de bukt med mageproblemene

Anslagsvis 10-20% av landets befolkning sliter med mageproblemer eller det som kalles irritabel tarmsyndrom (IBS). Selv om det ikke finnes en entydig kur på IBS, er det flere tiltak man kan gjøre for å redusere plagene.

Årsaken til IBS er ukjent, men tilstanden er godartet og fører ikke til dødelighet. Mageplagene skyldes trolig avvik i tykktarmens funksjon.

For noen kan plagene bli så ille at de opplever redusert livskvalitet. Tilstanden assosieres med en rekke tilliggende symptomer som uforklarte muskel og leddsmerter, utmattelse og nedstemthet.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Dette sier våre kunder om Calanus® Oil:

Bilde av Liv Ertesvaag

– Etter en liten ukes bruk, var magen min mye bedre, og det har den vært siden. Ved å legge om kostholdet, være i aktivitet og velge rett kosttilskudd har jeg plutselig fått kontroll over livet mitt igjen!

– Liv

Bilde av Marina Brynildsen

– Personer med IBS blir anbefalt å bruke et godt omega-3 tilskudd som ei “grunnsmørning”. Etter ca. 6 uker merket jeg at magen min ble roligere, fordøyelsen min ble bedre, og at jeg hadde mange færre toalettbesøk i forhold til tidligere.

– Marina

Bilde av Airen Solheim

– Etter det jeg har lest om andre med mageproblemer (for eksempel IBS) så har flere merket god effekt av høye doser omega-3. Jeg er storfornøyd med Calanus® Oil og veldig glad for at jeg fant et kosttilskudd som passer for meg og mine behov.

– Airen

Professor Arnold Berstad gjorde forsøk med Calanus Oil på IBS-pasienter

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring