Like sør for Polarsirkelen i Nordland, i Lurøy kommune, på ei halvøy med storhavet utenfor, ligger den lille bygda Tonnes. Ei bygd som byr på både liv og røre og den gode roen. Her finner du Kristin.

I huset rett under Ørntuva og et steinkast fra fjæra starter Kristin Molvik Lien dagen med en kopp kaffe ved kjøkkenbordet, mens hun kikker utover havet. “Dette er jeg helt avhengig av. Å starte dagen slik, i ro med kaffekoppen og et øyeblikk for meg selv,” sier Kristin og smiler.

Kristin Molvik Lien er 52 år og bor på Tonnes i Lurøy kommune, ei lita bygd rett under Polarsirkelen. Her bor hun sammen med mannen sin, og har tre voksne sønner som arbeider, bor og holder til ikke langt unna. Kristin jobber som pedagogisk leder i en barnehage og er selv en stolt bestemor.

“På Tonnes lever man nært på naturen, på fjellet og havet. Og også nært på hverandre,” forteller Kristin. Nært på mennesker er også Kristin i yrket sitt som pedagog i barnehage. Tidligere har hun både vært lærer og assistent for barn og ungdommer i skolen.

“Jeg liker å prate med unger og unge mennesker. Jeg lærer mye av dem, og så er det fint å kjenne på at man kan gjøre en forskjell bare ved å være til stede. Være en trygg voksen for et lite menneske,” sier Kristin.

Kristin elsker å ferdes både på havet, i fjæra og fjellet, og hun har gjerne fotokameraet med seg. “Jeg liker å fotografere, og spesielt liker jeg å fange små detaljer og øyeblikk.”

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

For Kristin har det har ikke alltid vært så lett å klarne synet når hun skulle fotografere. Gjennom mange år har hun vært plaget med svært tørre øyne og vært avhengig av salver og øyedråper. Men Kristin skulle oppleve å få uventet hjelp og lindring for dette problemet.

Ei tid hadde Kristin visst at hun trengte å få i seg mer omega-3 og en dag så hun en reklame for Calanus® Oil. Reklamen forklarte blant annet hvordan dette omega-3-tilskuddet kunne redusere bukfettet. Kristin syntes dette var interessant og valgte seg Calanus® Oil som omega-3-kilde.

Etter noen uker og måneder slo det Kristin at hun måtte tenke etter for å huske når hun brukte øyesalven og dråpene sine sist. “Jeg skjønte plutselig at det måtte ha med Calanus® Oil å gjøre,” forklarer Kristin.

Tidligere hendte det at Kristin måtte åpne øynene med fingrene om morgenen, fordi øyelokkene satt fast. Øynene kunne være røde og såre. “Det føles helt fantastisk å våkne opp med friske øyne. Jeg har fått en bedre hverdag med Calanus® Oil.”

Kristin tar den siste slurken av morrakaffen og kikker lengtende ut mot havet. “Nei, nå må jeg komme meg ut,” flirer hun. “Kameraet roper.”

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring