Sårene i munnen ble helt borte

I mange år skulle sår i munnen sette preg på Audhilds hverdag, inntil en god kollega tipset henne om Calanus® Oil og endret på alt. 

Audhild Berthinussen, opprinnelig fra Vesterålen, bor i Svolvær i Lofoten hvor hun jobber som enhetsleder for kultur og idrett i Vågan kommune. – Jeg er veldig glad i å gå i fjellet, forteller Audhild, som uten tvil har bosatt seg på riktig sted.

Jeg har vært plaget med sår i munnen i mange, mange år, beskriver Audhild. – Det kunne være alt fra et par sår til flere og de var der omtrent hele tiden. Det har vært veldig vondt og plagsomt.

– Hoppekrepsen, som Calanus Oil er utvunnet fra, inneholder både omega-3 og omega-6 fettsyrer, men også andre stoffer som stearidonsyre og ketolinsyre med betennelsesdempende egenskaper. Denne kombinasjonen er unik.

Sten Ræder

Forsker og øyelege

I tillegg til disse plagene har også Audhild vært plaget med en mage i ubalanse, noe som var krevende i det daglige. Etter at en kollega fortalte at hun opplevde god effekt av Calanus® Oil, begynte også Audhild å ta det nordnorske omega-3-tilskuddet. Og effekten lot ikke vente på seg.

– Jeg hadde ikke tatt Calanus® Oil lenge før jeg ble god i magen, og det var jo helt fantastisk flott, forteller Audhild. Men – ikke bare ble hun bedre i magen, sårene i munnen ble helt borte. Audhild er ikke alene om å oppleve dette. Flere kunder av Calanus® Oil melder om denne effekten.

– Jeg er så glad for at sårene i munnen min er borte, og anbefaler andre også å prøve Calanus® Oil.

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring