Saboterer du helsa di?

Vi liker å ha orden i sysakene våre, sørge for at taket er tett, besøke frisøren jevnlig og forsikre oss om at bilen har nok bremsevæske. Nordmenn synes faktisk også at det er såpass viktig å ha skikk på hus og hjem at de pusser opp for mer enn 70 milliarder i året…

… Men hvordan er det så med vedlikeholdet av helsa vår, det aller mest verdifulle vi har? Passer vi på at tanken ikke går tom der eller flikker vi bare på fasaden?

Om du fikk spørsmålet “Kjenner du kroppen din?” ville du nok som de fleste av oss umiddelbart nikke bekreftende og småflire litt av dette tilsynelatende banale spørsmålet..

Det er klart du kjenner kroppen din! Det er jo tross alt du som vandrer rundt i den hvert bidige sekund. Skulle ikke hver og en av oss være den fremste eksperten på vår egen kropp? Jo! Det er bare ett problem…

Ekspertisen kommer oss ikke til gode. Det ser faktisk ut som om vi i mange tilfeller saboterer vår egen helse. Hvordan går dette til?

Har du lagt merke til at når kroppen din fungerer, så slutter du å tenke på den?…

…Har du også lagt merke til at det ofte er da den kan finne på å sende melding med hjem til hovedkvarteret?

La oss si at du sliter litt med ryggen i ny og ne, og har snappet opp rådet om forebyggende styrketrening. Men ryggen fungerer og er smertefri, så du stresser ikke med den styrketreninga. Det er da den kan finne på å si fra. Først et forsiktig prikk på skuldra, så et lite “Unnskyld?” og til sist “ Stooooopp! ”. Høres det kjent ut?

Hva skjer når kroppen setter håndbrekket på?
Kroppen er som et hus med grunnmur, vegger, tak og rom for ulike formål. Den har isolasjon, røranlegg, elektrisk anlegg, varmepumpe og alarmsentral. Hele konstruksjonen er fundert på et viktig prinsipp: Balanse

En rekke systemer og mekanismer har som hovedoppgave å opprettholde din kropps likevekt:

N

Hormonsystem

N

Stoffskifte

N

Kroppstemperatur

N

Blodsukkerbalanse

N

Blodtrykk

N

Fordøyelse

N

Avgiftning

N

Nervesystem

Gjennom disse mekanismene håndterer kroppen ytre og indre påkjenninger og tar daglig opp diskusjonen med kranglete bakterier, virus og andre mikrober.

Menneskekroppen er utstyrt med en sterk evne til fysisk og psykisk selvregulering. Når kroppen mangler noe eller har for mye av noe, vil den alltid prøve å hente det inn eller støte det fra seg, både fysisk og mentalt. Og – det finnes et “nokpunkt”…

…Opplever kroppen for store fysiske eller psykiske belastninger over tid og av en sånn art at kroppen ikke greier å regulere og balansere dette ut, gir konstruksjonen etter og håndbrekket kommer på. Vi blir syke…

6 ingredienser kroppen din vil elske
Vi viser stor omsorg og omtanke for familiens og venners helse, men hvor godt ivaretar vi egentlig vår egen? Uforutsigbarhet er livets natur…

Det eneste vi er sikre på er at vi lever akkurat nå. Kan vi egentlig gjøre noe selv for å påvirke helsa og livet vårt? Og er vi vårt eget ansvar bevisst?

Ja, forskning viser at genetikken legger noen faktorer på bordet, miljøet kan komme innom å skape litt rabalder, tilfeldighetene har sin del av kaka, men en svært stor del av helsa kan vi faktisk gjøre noe med selv.

Det er lett å bli forvirret av alle tips og råd, fakta og produkter, kostholdsråd og velment veiledning fra helsemyndigheter og ernæringseksperter…

Som regel koker det ned til 6 gode ingredienser:

N

Ren og naturlig mat og drikke

N

Sunt og balansert kosthold

N

Tilførsel av viktige næringsstoffer

N

Jenvlig mosjon, aktivitet og frisk luft

N

Hvile og ro for kropp og hode

N

Aktiviteter som gjør deg glad

I tillegg kan det lønne seg å innføre en aldri så liten sikkerhetsinstruks i livet sitt: «Ta først på din egen oksygenmaske, før du hjelper andre.»

Er du rustet for hardt vær?
Gjennom mat, drikke, omgivelsene og lufta vi puster inn er det ikke til å unngå at vi får i oss slue bakterier og virus, sopp, snikende giftstoffer fra kjemikalier og kunstige tilsetningsstoffer…

Kroppen, som huset, er bygd for hardt vær, men trenger assistanse fra eieren for å hamle opp med slike ytre og indre påkjenninger. Næringsstoffer, vitaminer og mineraler i kostholdet bidrar til kroppens forsvar og sykdomsforebygging.

Kostholdstilskudd gir tilskudd som kroppen trenger for å fungere, slik som vitaminer, mineraler eller omega-3-fettsyrer. Disse tilskuddene erstatter ikke næringen vi skal ha fra mat og drikke, men bidrar med handlekraftige byggesteiner. Er du usikker på om du får i deg de næringsstoffene du trenger gjennom det du spiser, kan et godt kosttilskudd være løsningen.

Nyoppdaget naturressurs forbauser forskerne
Hoppekrepsen raudåte (Calanus finmarchicus) lever i det rene og friske havet utenfor Nord-Norge og i de arktiske havområdene. Den livnærer seg av planteplankton. Fra mai til august lagrer den store mengder marin olje og omega-3-fettsyrer i den lille kroppen. Gjennom planteplanktonet som raudåta spiser, tilføres store mengder av antioksidanten astaxanthin. Astaxanthin hindrer oksidering, sikrer stabilitet og den skyhøye kvaliteten til denne helt unike marine oljen.

Mengdene næringsstoffer som lagres i raudåta i havet er faktisk mer enn det som til sammen finnes i alt annet dyreliv i norske og arktiske farvann, inkludert krill. Raudåteoljen har en helt spesiell kombinasjon av omega-3-fettsyrer, og inneholder også de essensielle og mer kjente omega-3-fettsyrene EPA og DHA. Disse fettsyrene trenger kroppen tilstrekkelig tilførsel av for å sikre normal hjertehelse og normal hjerne- og synsfunksjon.

Men, i raudåta finnes også to andre interessante fettsyrer, stearidonsyre og ketolinsyre. Det er disse som er de virkelig store jokerne i denne naturlige kilden. I tillegg til å virke betennelseshemmende, fungerer disse nærmest som katalysatorer som forsterker opptaket og virkningen av EPA og DHA.

Av raudåte utvinnes Calanus® Oil, et rent, naturlig, marint omega-3-kosttilskudd. Regelmessig bruk av Calanus® Oil er en gavepakke for kroppen vår.

Flere ti-tusen nordmenn har nå oppdaget oljen og nyter daglig den gode effekten. Vi er så sikre på at du også kommer til å bli like begeistret, at vi har satt sammen et veldig godt tilbud til deg på Calanus® Oil.

Invester i det mest verdifulle du har – helsa di.

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring