Bilde av mann som padler

Riktig omega-3 for din aktive livsstil


Omega-3 er et viktig supplement for aktive og treningsinteresserte sjeler. De treningsmessige fordelene er hovedsakelig redusering av betennelse og økt energi. Likevel finnes det store forskjeller på omega-3 kilder.

 

Garantert fri for ulovlige substanser

Olje fra raudåte er 100% naturlig og har et høyere opptak av nyttestoffer enn den tradisjonelle fiskeoljen. Er du kritisk til hvilken omega-3 kilde som passer best til din aktive livsstil?

Som treningsentusiast kan det være vanskelig å velge rett produkt basert på innhold og dokumentasjon. I januar 2017 ble Calanus® Oil godkjent og sertifisert av Informed Sport i henhold til World Anti-doping Agencys (WADA) regelverk. Det er med andre ord et trygt og sikkert valg av kostholdstilskudd for din aktive livsstil.

Informed Sports logo

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Dette sier våre spreke kunder om Calanus® Oil:

Bilde av Marius
– Som konkurranseutøver i ultramaraton er skadeforebygging og restitusjon svært viktig for å holde et høyt nivå over tid. Etter at jeg begynte med Calanus Oil har muskulaturen min fungert normalt og jeg har ikke lenger vært plaget med stadig tilbakevendende betennelsestilstander i leggene.

– Marius

– Jeg har gjort endringer i forhold til mitt kosthold og jeg og min mann har gått fra å være lite i fysisk aktivitet til å bruke naturen daglig ved å gå lange turer og bruke kroppen aktivt. Jeg er veldig fornøyd med min nye livsstil og jeg kommer til å bruke Calanus® Oil som et supplement til et sunt kosthold videre.

– Jamilie

Bilde av Eva
– Jeg har ikke hatt noen bivirkninger av Calanus® Oil. Jeg har fått mer overskudd til et aktivt liv og det har gjort at jeg har gått litt ned i vekt.

– Eva

  • Et sammenlignende forsøk mellom Calanus® Oil og fiskeoljen Lovaza ble gjennomført i 2015.
  • Resultatene viser at Calanus® Oil har et dobbelt så høyt opptak av omega-3-fettsyren EPA.

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring