Reklamefilm-konkurranse

Dette er en perfekt mulighet for medieklasser og andre kreative sjeler til å vise hva de kan. Det er en fin erfaring å ta med seg ut i arbeidslivet, når en skal jobbe med reelle kundecaser. Både deltagelse og topplassering vil gjøre seg bra på en CV.

Vi er avhengig av kreative hoder innenfor mediebransjen for å markedsføre vårt produkt i fremtiden. Nå ønsker vi å utfordre neste generasjon kreative mediefolk til å produsere reklamefilm for Calanus® Oil. Vi oppfordrer alle til å ta i bruk humor som virkemiddel. Konkurransen er åpen for alle som ønsker å delta.

 

Retningslinjer for lengde på film:

  • Inntil 30 sekunder (gjerne en nedklippet versjon av lengre film)
  • Inntil 2 minutter

Premier

1. premie: 15.000 kr + 1 års forbruk av Calanus® Oil
2. premie: 5.000 kr + 1 års forbruk av Calanus® Oil
3. premie: 2.500 kr + 1 års forbruk av Calanus® Oil

Informasjon

Vi oppfordrer deg til å lese deg opp om Calanus® Oil på våre nettsider før du går i gang med filmen. Du finner også informasjon på vår facebookside.

Send inn fil

Benytt Wetransfer.com for å sende inn filer. Send til cecilie@calanushelse.no.

 

Stikkord for konkurransen:

  • Naturlig og kortreist omega-3

Alle som melder seg på får tilsendt noen esker Calanus® Oil for bruk i filmene. Siste frist for levering av bidrag er 8. april 2020.

Vi laster opp alle godkjente bidrag på Facebooksiden til Calanus Helse. Forhåndsstemming via likerknappen i 30 dager. Stemmene teller 1/3 av vurderingen. En jury vil deretter velge første-, andre- og tredjeplass basert på tilbakemeldinger på Facebook og faglige kriterier.

Dette er vinnerbidraget fra 2018, men bidraget trenger ikke være avansert. Det viktigste er budskapet.

Her ser du første, andre og tredjeplass i fjorårets konkurranse (YouTube).

Meld deg på konurransen her: