Reklamefilm-konkurranse

Dette er en perfekt mulighet for medieklasser og andre kreative sjeler til å vise hva de kan. Det er en fin erfaring å ta med seg ut i arbeidslivet, når en skal jobbe med reelle kundecaser. Både deltagelse og topplassering vil gjøre seg bra på en CV. Vi er avhengig av kreative hoder innenfor mediebransjen for å markedsføre vårt produkt i fremtiden. Nå ønsker vi å utfordre neste generasjon kreative mediefolk til å produsere reklamefilm for Calanus® Oil. Vi oppfordrer alle til å ta i bruk humor som virkemiddel. Konkurransen er åpen for alle som ønsker å delta. Retningslinjer for lengde på film:

  • Inntil 30 sekunder (gjerne en nedklippet versjon av lengre film)
  • Inntil 2 minutter

Premier:    1. premie: 15.000 kr + 1 års forbruk av Calanus® Oil 2. premie: 5.000 kr + 1 års forbruk av Calanus® Oil 3. premie: 2.500 kr + 1 års forbruk av Calanus® Oil

Temaer å velge mellom:

  • Hvordan huske å ta Calanus® Oil hver dag?
  • Hvordan ta Calanus® Oil?
  • Hvorfor ta Calanus® Oil regelmessig over lengre tid?

Alle som melder seg på får tilsendt noen esker Calanus® Oil for bruk i filmene. Siste frist for levering av bidrag er 30. april. Vi laster opp alle godkjente bidrag på Facebooksiden til Calanus Helse. Forhåndsstemming via likerknappen i 14 dager. Stemmene teller 1/3 av vurderingen. En jury vil deretter velge første-, andre- og tredjeplass basert på tilbakemeldinger på Facebook og faglige kriterier.

Bidraget trenger ikke være avansert. Det viktigste er budskapet. Over ser du et eksempel på hvordan fotball-freestylere kan ta Calanus® Oil.

Meld deg på konkurransen her:

1 + 2 =