Nylig fikk vi i Calanus Helse besøk av en av de trofaste kundene våre som kunne fortelle at hun hadde gjort et spennende funn i strandkanten i Eidsfjord, like utenfor Sortland. På tur sammen med unger fra barnehagen hun jobber i, kom hun over noe rødt nede i strandkanten.

Etter å ha forsikra seg om at det ikke var dyreblod eller noe giftig, fant de fram små glass med lupe slik at ungene kunne få utforske funnet nærmere. Under lupen oppdaget de røde små hoppekreps. En av de voksne tok med seg et av glassene til Mattilsynet for å få sjekket hva det faktisk var.

Raudåte på nært hold

“Jeg har aldri sett raudåta før, men jeg skjønte med en gang at det måtte være det”, forteller kunden. Da hun kom tilbake fra Mattilsynet, kunne hun bekrefte for de nysgjerrige, små forskerne at de hadde funnet raudåte. Ungene ble fulle av forundring da de også fikk høre at hun brukte å spise kapsler av raudåteolje. “Det er ikke hver dag man får se raudåta på nært hold. Både voksne og barn syntes det var spennende å se den lille røde krepsen.”

Bilde av Kurt Tande
56% RABATT - FÅ INTROPRIS I DAG!

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Friend of the sea
Logo for Informed-Sport
Logo for Posten