Anbefalingene fra Helsedirektoratet om jevnlig inntak av omega-3 fettsyrene EPA og DHA, viktige fettsyrer for god hjertehelse, har resultert i en mengde kosttilskudd basert på marine oljer på markedet. For de som ikke får i seg nok omega-3 gjennom mat kan kosttilskudd være et supplement. 

Marine oljer, utvunnet av fisk og sjødyr, er en av de ressursene vi henter fra havet. Disse oljene har et høyt innhold av flerumettet fett, såkalte omega-3 fettsyrer. 

Raudåta er en Nord-Atlantisk art som har Norskehavet som ett av sine kjerneområder. Under den korte arktiske våren kommer raudåta opp til overflaten i havområdene utenfor kysten av Nord-Norge. Etter å ha vært i vinterdvale i dypet av havet er nå tiden inne for å stige til overflaten for å beite på planteplankton utover sommeren.

Raudåta spiser omega-3 produserende alger

På denne tiden av året, med økt temperatur, lyse dager og netter nord for Polarsirkelen, vokser det frem en stor bestand av planteplankton. Under disse gunstige forholdene produserer planteplankton store mengder omega-3 basert på sollyset. Raudåta spiser planteplankton, og bygger raskt opp et lager av omega-3 i kroppen om sommeren før den går ned i dypet for å overvintre.

Det er naturligvis på dette tidspunktet av året at raudåta høstes for produksjon av olje. Raudåta lever bare ett år og dette gjør den til et perfekt utgangspunkt for å produsere omega-3 tilskudd for mennesker.

Inneholder de essensielle marine omega-3 fettsyrene EPA og DHA

Raudåta føyer seg inn i rekken av eksempler på at naturen er genial. Den lille hoppekrepsen inneholder virkestoffene EPA og DHA, som har vist seg å være bra for hjertet. Raudåte befinner seg lavt i næringskjeden og er en enorm matressurs for fisk og sjøpattedyr. Nå får også vi mennesker mulighet til å benytte oss av fordelene til denne kilden.

Bestill Calanus® Oil i dag og spar 259,-

Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge

GODT FOR

 Hjertet
 Immunforsvaret
 Muskulatur

To Calanus Oil esker

BESTILL

EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

Skånsom produksjon viderefører sunne næringsstoffene 

Oljen fra raudåta er svært vannavstøtende og trenger derfor kun forsiktig oppvarming for å utvinnes fra råvaren. På denne måten overføres mest mulig av det opprinnelige innholdet i råvaren til det ferdige produktet. Det dreier seg om en skatt.

Omega-3 fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon. 

Bestill Calanus® Oil i dag
og spar 259,-

Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge

GODT FOR

 Hjertet
 Immunforsvaret
 Muskulatur

To Calanus Oil esker

BESTILL

EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

56% RABATT - FÅ INTROPRIS I DAG!

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Friend of the sea
Logo for Informed-Sport
Logo for Posten