Kjære kunde!

En liten oppdatering fra oss i Calanus Helse.

Hos oss går driften nesten som normalt og vi gjør alt vi kan for å sørge for at alle våre kunder skal få Calanus® Oil levert på en trygg og forsvarlig måte. Vi følger retningslinjene gitt av helsemyndighetene fortløpende og har allerede iverksatt nødvendige tiltak for å ivareta sikkerheten til våre kunder og ansatte.

Dette innebærer at alle våre ansatte på kundesenteret og i administrasjonen har hjemmekontor. De få utvalgte som skal sørge for at utsendingene går som normalt, følger strenge rutiner for hygiene og smittevern. Deriblant spriter de seg både før og etter de har pakket forsendelsene med Calanus® Oil.

For å komme seg gjennom denne vanskelige tiden er det viktig at vi beholder de gode rutinene i hverdagen:

  • Husk å være fysisk aktiv. Selv om situasjonen begrenser områdene vi kan bevege oss på, er det viktig å fortsette å holde kroppen i gang. Enten det er noen enkle treningsøvelser på stuegulvet eller en tur i skog og mark. Pass på å følge myndighetens råd, unngå områder med mange mennesker og hold avstand dersom du møter på noen.
  • Husk å ta vare på kroppen og opprettholde et sterkt immunforsvar. Dette innebærer at vi fortsetter å spise et sunt og variert kosthold og at vi fortsetter å ta vitaminene og kosttilskuddene våre slik at kroppen får de næringsstoffene den trenger.
  • Husk å ta vare på den psykiske helsa. Vi lever i en verden i unntakstilstand og det er mange som opplever å ha det ekstra vanskelig nå. Det er mye usikkerhet rundt oss og vi er gjerne bekymret både for oss selv og de vi er i glad i. Vi må derfor bidra til å ta vare på hverandre og snakke med hverandre om hva som skjer. Ring gjerne noen som trenger det, spesielt de som potensielt føler seg ekstra ensomme nå.
    Hos oss er alle kundebehandlerne våre tilgjengelig for en god prat. Kanskje trenger du en ny forsyning av kapsler, endre på leveranser fordi barna er kommet hjem eller endre leveringsadressen på grunn av situasjonen vi står i?

Våre kundebehandlere i Calanus Helse er tilgjengelig på telefon: +47 77 49 91 00 og e-post: kundeservice@calanushelse.no for å svare på spørsmål dere måtte ha fra mandag til fredag 09:00 – 15:00.

Oppdatert informasjon fra myndighetene er tilgjengelig her: https://helsenorge.no/koronavirus 

Vi må stå sammen nå og være raus med hverandre. Vi vil alltid være tilgjengelig for dere om det så bare er for å slå av en prat.

Hilsen oss i Calanus Helse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring