Nylig ble morselskapet vårt Calanus AS omtalt i det franske tidsskriftet Actif’s Magazine, der Kurt Tande ble bedt om å forklare hvordan Calanus® Oil skiller seg fra andre marine oljer.

«Oljen er slik den forekommer i naturen hos de organismene som høstes i Arktiske farvann. De fleste marine omega-3 holdige oljene gjennomgår betydelig kjemisk prosessering og behandling, mens vår olje trekkes ut fra råvaren ved bruk av forsiktig teknologi uten løsemidler som etanol eller aceton.»

Magasinet gjorde et større poeng av at, på tross at oljen har vært kort tid i markedet, har selskapet gitt støtte til omfattende forskning relevant for human helse. «Dette gjenspeiles i selskapets ønske om å stille Calanus® Oil til disposisjon for klinisk dokumentasjon» fremholder forsker Alice Marie Pedersen i Calanus AS.

For tiden testes oljen ut i studier på metabolsk helse og fysisk aktivitet hos eldre personer, og produktet anvendes som testprodukt i verdens største studium av omega-3 hos barn med ADHD, et studium som går over 3 år ved Universitetssykehuset Nord-Norge.

Les hele intervjuet med Kurt Tande og Alice Marie Pedersen her.

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring