Havet syder og koker av liv. Mangfoldet av arter i plante- og dyreriket i den blå åkeren er enormt. Det mektige og livgivende havet setter sitt preg på folket, kulturen og næringene som lever der, tett på flo og fjære. Å leve av havet er ikke bare kultur og tradisjon. Det marine matfatet vårt er ren og sunn næring for kroppen vår.

Marine oljer

Marine oljer, utvunnet av fisk og sjødyr, er en av de ressursene vi henter fra dette matfatet. Disse oljene har et høyt innhold av flerumettet fett, såkalte omega-3-fettsyrer. Anbefalingene fra Helsedirektoratet om jevnlig inntak av omega-3-fettsyrene EPA og DHA, viktige fettsyrer for god hjertehelse, for syn og hjerne, har resultert i en mengde kosttilskudd basert på marine oljer på markedet.

Innhøsting og utvinning

En del norske fiskeoljeprodusenter utvinner oljen fra fisk fanget på den sydlige halvkule, noe som innebærer at råstoffet har en viss reisetid fram til prosesserings- og utvinningsanlegg. Tester viser, ikke overraskende, at olje produsert med norsk, fersk og kortreist fisk, holder høyere kvalitet. Marine oljer er fint balanserte og kan lett ødelegges under utvinning og raffinering. Riktige prosesser, riktig bruk av antioksidanter og oppvarming er helt avgjørende for et godt produkt.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Ny generasjon

Ved siden av fiskeolje og krillolje finnes det en ny generasjon marin olje, kalt Calanus® Oil, utvunnet fra hoppekrepsarten raudåte (calanus finmarchichus). Raudåte er Norges største fornybare ressurs og høstes i det kalde, rene havet utenfor kysten av Nord-Norge. Denne marine oljen inneholder en unik sammensetning av stearidonsyre, omega3-fettsyrer og antioksidanter.

Forskningsstudier viser at stearidonsyren bidrar til at omega-3-fettsyrene tas svært effektivt opp i kroppen, samt forlenger virkningen av dem. Calanus® Oil inneholder slik ikke bare de gode omega-3-fettsyrene, men også en “superomega” som forsterker virkningen av disse svært viktige byggesteinene for kroppen.

Les mer om omega-3

Naturlig olje

De fleste kosttilskudd med fiskeolje gjennomgår omfattende rensing og kjemiske prosesser på reisen mot ferdig produkt. Raudåte befinner seg på et lavt nivå i næringskjede og økosystem og har en levealder på maksimum 1,5 år. Slik rekker ikke arten å lagre tungmetaller og miljøgifter i seg. Calanus® Oil er derfor så ren, at den etter utvinning betegnes som en naturlig olje.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring