God start på livet med omega-3

En dame som holder en gutt
Noen øyeblikk endrer livet ditt og sender deg rett inn i en nokså bratt læringskurve. Som det å få barn. Det øyeblikket du får det vidunderlige lille mirakelet i armene dine for første gang våkner ikke bare en enorm kjærlighet, men også et enormt ønske om å passe på den lille kroppen, slik at den vokser til. Men hva trenger egentlig de små kroppene?

Hvilke råd og anbefalinger om kosthold og helse bør man følge? Hva er riktig for ditt barn og hva er riktig for alle barn? Hvilke bøker bør man lese eller bør man lese i det store og det hele? Kan man ikke navigere fritt etter magefølelsen? Det er lett å bli forvirret som foreldre. Heldigvis sitter den lille kroppen på alle svarene selv og de svarene man ikke helt kan tolke deler helsepersonell og helsemyndigheter raust med oss.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Tilfører essensielle fettsyrer
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*

Omega-3 for voksende mager og kropper i vekst

Sammen med omsorg, nærhet og varme, er tilstrekkelig næring og riktig næring det aller viktigste for en blivende mor, en ammende mor og for barnet. Helsemyndighetene anbefaler at gravide og ammende gjennom kostholdet får i seg grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter, fet og mager fisk, magert kjøtt, magre meieriprodukter og drikker vann som tørstedrikk.

Visste du at omega-3 gjør at hjernen til barnet ditt utvikler seg raskere?

Omega-3-fettsyrene EPA og DHA er blant de sentrale næringsstoffene som helsemyndighetene anbefaler å inkludere i kostholdet til både gravide og ammende, men også i kostholdet til barn og unge i vekst. Disse fettsyrene er svært viktige for opprettholdelsen av normal og god funksjon av sentrale organer i kroppen. Mens EPA styrker hjerte- og karfunksjonen, bidrar DHA til sunn hjerne- og synshelse.

Mennesket har EPA og DHA i alle cellene i kroppen, men utfordringen er at kroppen bare kan lage begrensede mengder av de viktige fettsyrene selv og trenger derfor tilførsel av disse gjennom kosten. Derfor kan et kosttilskudd som Calanus® Oil være gunstig for gravide som ikke får i seg nok.

Supermamma med superomega

Studier viser at dersom mor får i seg tilstrekkelig med DHA gjennom kostholdet i svangerskapet minsker det risikoen for for tidlig fødsel. Barnet får også oftere en sunnere fødselsvekt. Helsedirektoratet anbefaler gravide og ammende å følge kostholdsrådet om inntak av minst 200 mg DHA daglig.

Visste du at den høyeste konsentrasjonen av DHA finner vi faktisk i øyets netthinne? Et barns hjerne og syn trenger derfor DHA for å utvikle seg.

Ny forskning fortsetter også å bekrefte at det er nær sammenheng mellom omega-3-fettsyren DHA og hjerneutviklingen hos små barn. Omega-3 viser seg å påvirke læring, konsentrasjon og gjør faktisk at hjernen utvikler seg raskere.

Liten og sterk

De marine omega-3-fettsyrene EPA og DHA får man i seg ved blant annet å spise fet fisk. Hvis man er usikker på om man får i seg tilstrekkelig med disse viktige fettsyrene gjennom kostholdet, kan et marint omega-3-kosttilskudd være en god og betryggende løsning.

I det kalde og friske havet utenfor Nord-Norge og i arktiske havområder lever den lille hoppekrepsen raudåte. Av raudåta utvinnes raudåteoljen Calanus® Oil. Oljen har en unik kombinasjon av omega-3-fettsyrer og inneholder nettopp de essensielle omega-3-fettsyrene EPA og DHA. I tillegg finnes det også to andre interessante fettsyrer i oljen, stearidonsyre og ketolinsyre, som viser seg å forsterke opptaket og virkningen av EPA og DHA i kroppen vår.

Calanus® Oil er et rent, naturlig og marint omega-3-kosttilskudd som flere tusen nordmenn daglig gir seg selv i helsegave. Gi deg selv og den du bærer nært hjertet ditt den samme gaven. Se det gode introduksjonstilbudet på Calanus® Oil her.

Hva er omega-3 fettsyrer?

Omega-3-fettsyrer er flerumettede fettsyrer som alle har dobbeltbinding på karbonatom nummer tre fra hydrokarbon-enden. Posisjonen til dobbeltbindingen gir fettsyrene navnet sitt. Omega-3-fettsyrer er viktige byggesteiner for kroppen og de aller viktigste, ernæringsmessig sett, er den vegetabilske omega-3-fettsyren alfalinolensyre (ALA) og de marine omega-3-fettsyrene icosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA).
PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Tilfører essensielle fettsyrer
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring