Calanus® Oil og ØKSIL

Vi ønsker at du skal teste ut Calanus® Oil selv, og kan i samarbeid med ØKSIL tilby 3 måneders forbruk til halv pris. Vi er så sikre på at du kommer til å bli fornøyd at vi også spanderer frakten. Tilbudet gjelder kun om du benytter deg av bestillingsskjemaet på denne siden.

Calanus Helse er stolt sponsor av volleyballklubben ØKSIL (Øksnes Skoleidrettslag). Klubben ble stiftet i 1970 og har i dag godt over 100 aktive medlemmer i alderen 6-50 år. Medlemmer i ØKSIL bruker Calanus® Oil som et tillegg til et sunt og variert kosthold.

Bilde av logoen til Øksil

Volleyballtrener Hanne Steen anbefaler Calanus® Oil

Hva er Calanus® Oil?
Calanus® Oil utvinnes og foredles uten bruk av kjemikalier slik tilfellet ofte er med marine oljer. Calanus® Oil har en unik sammensetning ved at omega 3-fettsyrene er bundet i ester-form til langkjedete umettede fettalkoholer. Dette gjør at Calanus® Oil omtales Norges mest potente omega-3.

Calanus® Oil er godkjent og sertifisert av Informed Sport som gir garantier for at oljen er testet og garantert fri for forbudte stoffer, definert av Word Anti-doping Agency (WADA).

Bilde av Informed Sports logo

PRØV I 3 MND. FOR KUN 298,50,-

To CalanusOil esker

Motta deretter 2 esker annenhver måned til 398,- + 45,- i frakt. Ingen bindingstid.

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

Bestill Calanus® Oil

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for trygg e-handel
Logo for Posten og Bring
Som sett hos: