Nyheter

Oppdatering på situasjonen rundt Corona-viruset

Kjære kunde! En liten oppdatering fra oss i Calanus Helse. Hos oss går driften nesten som normalt og vi gjør alt vi kan for å sørge for at alle våre kunder skal få Calanus® Oil levert på en trygg og forsvarlig måte. Vi følger retningslinjene gitt av...

Reklamefilm-konkurranse

I disse dager kjører Calanus Helse i gang en ny reklamefilmkonkurranse. Førstepremien er hele 15.000 kr samt 1 års forbruk av Calanus® Oil. Temaet for årets konkurranse er: Naturlig og kortreist omega-3. Dette er en perfekt mulighet for medieklasser og andre...

Skjermbilde fra vinnerfilmen 2018

Helse fra havet

Lidenskapen og engasjementet for havet, de helsebringende marine oljene og naturens egne gavepakker kommer i disse dager kunder og abonnenter av Calanus® Oil til gode. Superomegaen Calanus® Oil, som mange nordmenn har trykket til sitt bryst, har nå fått naturlig vitamin D3 fra plantekilde.

Bilde av Calanus® Oil-eske ute i skogen.

«De er forskningsheltene våre»

Ved Universitetssykehuset Nord-Norge foregår det for tiden et spennende og meningsfylt forskningsstudie. Studiet undersøker hvordan omega-3 kan hjelpe og ha effekt på barn og unge med ADD og ADHD. Calanus® Oil er valgt som omega-3-kilde og studiet ligger an til å bli verdens største av sitt slag.

Bilde av gutt som hopper opp fra bakken med grønne gummistøvler.

Raudåte i Eidsfjord

Nylig fikk vi i Calanus Helse besøk av en av de trofaste kundene våre som kunne fortelle at hun hadde gjort et spennende funn i strandkanten i Eidsfjord, like utenfor Sortland.

Bilde av raudåte i sjøen

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring