Norges mest potente omega-3

Hva er omega-3 og hvorfor trenger vi det?

Omega-3 består av flerumettede fettstyrer, der iblant icosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA). EPA ser ut til å være viktig for å forebygge hjerte- og karsykdommer og DHA er trolig viktig for hjerne- og synsfunksjoner.

Vi har disse fettsyrene i samtlige celler i kroppen, men det dannes imidlertid begrensede mengder, derfor er det viktig å få tilført fettsyrene via kosten. Hvis man ikke spiser tilstrekkelig mengder fet fisk, kan tilskudd av f.eks. Calanus® Oil være til god hjelp.

Våren 2015 ble det gjennomført et sammenlignende forsøk på opptak av Calanus® Oil og Lovaza (reseptbelagt fiskeolje). Se video under for å se resultatene.

I videoen fikk vi se og høre at gruppen som inntok Calanus® Oil tok opp signifikant mer EPA enn de som fikk fiskeolje. Dette til tross for at mengden EPA fra Calanus® Oil var halvparten av mengden EPA fra Lovaza.

Konsentrasjonen av EPA i blodet når et maksimum etter kun 6 timer hos personene som fikk Lovaza fiskeolje, mens de som fikk Calanus® Oil når en topp først etter 12 timer.

Denne forskjellen tyder på en mer vedvarende frisetting av EPA fra Calanus® Oil. Calanus® Oil inneholder dessuten stearidonsyre som er en viktig fettsyre fra det marine planteriket. Den omdannes effektivt til EPA og fungerer også som et naturlig konserveringsmiddel av oljen.

Derfor kan vi si at Calanus® Oil er Norges mest potente omega-3.

Se video med professor emeritus Jan Raa som forklarer hvorfor Calanus® Oil er en spesielt god kilde til omega-3.

DHA bidrar til normal hjernefunksjon (ved inntak av minimum 250 mg per dag).
EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon (ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag).

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring