Bilde av Nina Dehlin

Dørstokkmila

Er du en av de som gjerne skulle vært i bedre form, men bare ikke får kommet i gang, da vet du hva jeg snakker om! Du kjenner deg støl og slapp, har tusen unnskyldninger og ikke orker å ta fatt på de første kilometerne av den berømte dørstokkmila.

Nina var en av dem som satt inne og ikke helt kom seg over dørstokkmila.

På et tidspunkt så bestemte jeg meg for å ta grep. Jeg ville så gjerne ha en mer aktiv livsstil, sier Nina.

Nina tok én dag om gangen, og begynte å gå tur for å holde seg i aktivitet. Hun trosset følelsen av svakhet og stølhet, og fant motivasjon i å telle lyktestolper. Tre bortover veien og tre tilbake. Tre ble til fem og fem ble til ti, og etter den ellevte sluttet hun å telle.
-Etter hvert merket jeg at formen gradvis ble bedre. 

Begynte å spise Calanus® Oil

For å støtte opp rundt en mer aktive hverdag, så ble Nina også mer opptatt av kostholdet. -Jeg ønsket å spise mer sunn og næringsrik mat, men det er ikke alltid like enkelt å få dekket alle behovene igjennom kostholdet. I tillegg er det ikke alle næringsstoffer som kroppen kan lage selv, som for eksempel omega-3 fettsyrer og vitamin-D.

Etter å ha prøvd en rekke produkter, ble Nina anbefalt å prøve Calanus® Oil av en venn. Calanus® Oil inneholder både omega-3 fettsyrer og vitamin D. – Jeg hadde hørt at omega-3 var godt for hjertet, og at vitamin-D var bra for immunforsvaret og muskulaturen.

Fikk livsgleden tilbake

– Jeg vet det høres ut som et lite mirakel, sier Nina. -Det at jeg er i mere aktivitet gjør også at jeg sover bedre. Jeg har rett og slett fått energien og livsgleden tilbake.

De positive endringene ga Nina enda mer motivasjon til økt aktivitet. -De ekstra kiloene som hadde sneket seg på gjennom flere år, begynte gradvis å minke. – Jeg gikk ned tre buksestørrelser, sier hun videre. Før lette Nina etter snarveier når hun gikk tur med Doffen, sin firbente venn og turkamerat. Nå leter de etter omveier.

Jeg har jobba hardt for å komme meg dit jeg er i dag, men én ting er sikkert og det er at jeg føler at Calanus® Oil har hjulpet meg på veien, sier Nina.

Bestill Calanus® Oil i dag og spar 259,-

Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge

GODT FOR

 Hjertet
 Immunforsvaret
 Muskulatur

To Calanus Oil esker

BESTILL

EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

Anbefaler Calanus® Oil

I dag lever hun et aktivt liv med mer bevegelighet og mye mer energi. Humøret er på topp, og flere av vennene og familien lurer på hva hun har gjort for å bli så sprek. -Når man føler seg støl, umotivert og ikke orker å bevege seg, blir en anbefalt mye forskjellig, og en prøver mye i ren fortvilelse. Det viktigste for meg var å komme meg over dørstokkmila, og så har jeg i tillegg stor tro på Calanus® Oil. Jeg ville aldri gått ut og anbefalt Calanus® Oil om det ikke fungerte for meg.

I jula gikk Nina tom for Calanus® Oil. Fordi det var mørketid og hun trengte litt ekstra D-vitamin, hadde hun økt dosen og glemt å bestille mer. -Det var da jeg virkelig skjønte hvor viktig Calanus® Oil er for meg. Jeg ringte kundeservice og ba dem sende en container. Nå skal jeg aldri mer gå tom!», avslutter Nina Dehlin.

Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, til å opprettholde normal muskelfunksjon og immunsystemets normale funksjon. EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag.

Bestill Calanus® Oil i dag
og spar 259,-

Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge

GODT FOR

 Hjertet
 Immunforsvaret
 Muskulatur

To Calanus Oil esker

BESTILL

EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

56% RABATT - FÅ INTROPRIS I DAG!

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Friend of the sea
Logo for Informed-Sport
Logo for Posten