Bilde av Nina Dehlin

Jeg heter Nina og har nylig fylt 60 år og bor i Fredrikstad.

Jeg har vært ufør i ca. fem år. Dagene kan fort bli lange når man ikke har en jobb å gå til, men jeg har Fredrikstadmarka og Hvaler med flott natur som nærmeste nabo. Skogen har blitt min beste venn. Hver dag pakker jeg sekken og tar med meg Doffen, hunden min, og legger i vei ut på̊ tur. Når vi først går så går vi langt og blir ofte borte en fire timers tid.

Jeg ble anbefalt Calanus Oil av en Facebook venn. Jeg tenkte «Hvorfor ikke?» Det er en jungel av omega-3 der ute og det er jammen ikke lett å velge.. Men at jeg satset på Calanus Oil har jeg aldri angret på̊! Det har vært et helt rett valg av kosttilskudd for meg.

Ja, det er jo sånn at når det kommer noe nytt så blir en skeptisk.

Jeg tar to kapsler morgen og to om kvelden og det er ingen vond ettersmak, jeg bare svelger de ned med vann. Det er mitt tredje år med Calanus Oil nå og jeg skal aldri, aldri slutte.

Jeg hadde noen spørsmål angående dosering ved oppstart og i den forbindelse så kontaktet jeg kundeservice, og for en service! På kundeservice hos Calanus Helse er de ansatte imøtekommende, blide og serviceminded, så hyggelige og hjelpsomme og jeg har aldri før følt meg så godt ivaretatt som kunde.

Bestill Calanus® Oil i dag og spar 259,-

Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge

GODT FOR

 Hjertet
 Immunforsvaret
 Muskulatur

BESTILL

EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

Jeg får god trening ved å gå i ulendt terreng i skogen. I tillegg har jeg et fast treningsprogram jeg gjør hjemme. Trening med egenvekt og strikk. Kosthold er også svært viktig for meg og min følelse av velvære.

Jeg er fleksitarianer og spiser masse grønt og jeg unngår å spise kjøtt så langt det går. Jeg er nøye når jeg skal velge kosttilskudd. Jeg tenker at det skal være kvalitet.

Du lurer kanskje på̊ hvordan jeg vet at Calanus Oil er det rette for meg … Svaret mitt da er.. Fordi jeg kjenner at kroppen min er fornøyd!

Jeg prøvde mange forskjellige omega-3 før jeg oppdaget Calanus Oil, men ble aldri fornøyd.

Jeg kan, med handa på̊ hjertet, varmt anbefale Calanus Oil til den som er på̊ leting etter et godt omega-3 produkt.

Omega-3 fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon. 

Bestill Calanus® Oil i dag
og spar 259,-

Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge

GODT FOR

 Hjertet
 Immunforsvaret
 Muskulatur

BESTILL

EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Friend of the sea
Logo for Informed-Sport
Logo for Posten