Temperaturen faller, og her på den nordlige halvkulen går det hurtig mot den kalde og mørke årstiden. Da skal du av flere årsaker være opptatt av vitamin D. Les mer om hvorfor vitamin D er så viktig nettopp i denne årstiden.

Solen er vår viktigste kilde til D-vitamin

Vitamin D blir tatt opp igjennom huden ved eksponering av sollys. I vinterhalvåret har vi ikke den samme mulighet til å benytte oss av denne kilden. Det skyldes naturlig nok at solen er mindre til stede, og at vi samtidig eksponerer en mindre del av huden vår for solstrålene. Dette betyr at vi må sikre oss vitamin D via andre kilder.

Bestill Calanus® Oil i dag og spar 259,-

Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge

GODT FOR

 Hjertet
 Immunforsvaret
 Muskulatur

BESTILL

Bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

Vinteren er høytid for forkjølelse

Den kalde årstiden kan være tøff for immunforsvaret. Vi er eksponert for vær og vind, og mange opplever opptil flere runder med forkjølelse. Derfor gjelder det å sikre at immunforsvaret er rustet til å fungere normalt når gradestokken synker. Visste du at vitamin D har en sentral rolle når det gjelder å bidra til å opprettholde et godt immunforsvar?

Vitamin D er viktig for balansen og beinbygningen

Vinterglatte gater er like om hjørnet. En normal god muskulatur bidrar til en bedre balanse, og en normal beinbygning vil kunne bidra til å redusere sjansen for beinbrudd. Opprettholdelse av et normalt godt skjelett krever tilførsel av ulike mineraler. Blant annet er kalsium viktig. For at kroppen skal kunne nyttiggjøre seg av kalsium i beinbygningen er vitamin D viktig.

Calanus® Oil – en god kilde til vitamin D  

Den viktigste kilde til Vitamin D finner du i feit fisk som laks, sild og makrell. Spiser du lite av dette så kan det være lurt å ta et omega-3 tilskudd som også inneholder vitamin D. Calanus® Oil inneholder vitamin D som er utvunnet fra alger, og en daglig dose Calanus® Oil vil sørge for at du får et godt tilskudd av vitaminet. I tillegg inneholder Calanus® Oil de gode omega-3 fettsyrene EPA og DHA som er bra for hjertet.

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon
Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon
Vitamin D bidrar til å opprettholde normal beinbygning
Vitamin D bidrar til normalt opptak/utnyttelse av kalsium og fosfor

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA

Bestill Calanus® Oil i dag
og spar 259,-

Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge

GODT FOR

 Hjertet
 Immunforsvaret
 Muskulatur

BESTILL

Bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring