Vi inviterer hele Vesterålen til å løpe inn penger for Kreftforeningen i uka før Fæsterålen som er fredag 25. og lørdag 26. august.

Etter initiativ fra oss i Calanus Helse og Nettrakett har fire Vesterålsbedrifter i samarbeid med Fæsterålen satt igang en innsamlingsaksjon for kreftsaken. Målet er å samle inn kr. 100.000 til kreftforskning og metoden for å samle inn er å gå eller løpe for saken.

Hvorfor akkurat gå eller løping? Fysisk aktivitet kan bidra til å minske risikoen for kreft. Jo mer aktive vi er, desto lavere er risikoen. Les «Fysisk aktivitet og kreft» på Kreftforeningen.no.

Vesterålen er kjent som et vandremekka og det er nok ikke få kilometer vesterålinger går langs våre mange turstier.

Bilde av innsamlingsaksjon under Fæsterålen

Hvorfor ikke bruke den gåturen på noe så fint om å samle inn penger til Kreftforeningen?

På Skibsgården på Sortland vil det stå en tredemølle tilgjengelig hele uka før Fæsterålen. Alle i Vesterålen oppfordres til å gå eller løpe på tredemølla, dokumentere antall km og legge det til her i Facebookarrangementet og donere f.eks. 30, 40 eller 50 kr per km via Spleis. Det er opp til hver enkelt hvor mye de ønsker å bidra med.

Om du ikke kan komme deg til tredemølla, kan man også dokumentere fjell eller løpeturen via en treningsapp/bilde av treningsklokke og legge det her i Facebookarrangementet når du har donert. Det viktigste er at hele Vesterålen er i bevegelse for å samle inn pengene!

Lørdag 26. august vil tredemølla bli flyttet over til festivalområdet, hvor ultraløper Marius Jørgensen skal løpe gjennom hele festivaldagen og natta. Bedrifter fra hele Vesterålen melder seg for å være med ved å donere et beløp per kilometer han klarer å legge bak seg. Calanus Helse har utfordra og fått ja fra Inventum (Vesterålen Kontorsenter) og Berggård Amundsen & Co – som igjen utfordrer to bedrifter hver.

– Jeg skal gi jernet og håper flest mulig bedrifter melder seg og donerer penger til Kreftforeningen, sier ultraløperen.

Festivalsjef Stein Inge Pedersen lover en heidundrende heiagjeng for Marius og ikke minst god musikk som skal stimulere til ekstra kilometer for kreftsaken. Festivalpublikummet vil bli oppdatert underveis hvordan Marius ligger an på storskjermen.

Vårt Facebookarrangement: https://www.facebook.com/events/1417260971674411
Donér via Spleis: https://www.spleis.no/project/13888
Donér via Vipps: 122533

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring