Hva er kolesterol?

Kolesterol er en type lipider (fettstoff) i kroppen vår. Kroppen er helt avhengig av en viss mengde kolesterol i blodet. Det brukes som byggestein i cellevegger, i hormoner, i vitamin D og til å frakte fett i blodet.

Når det gjelder kolesterol, er det viktig å ha både rett nivå og rett sammensetning. Kolesterol deles normalt opp i 2 typer: HDL kolesterol som er det «gode», og LDL som er det «dårlige».

LDL øker risiko for hjertekrampe (angina pectoris) og hjerteinfarkt. HDL-kolesterol beskytter mot åreforkalkning ettersom det tar med seg overskuddet av fett fra blodårene til leveren, der fettet utskilles. Du kan lese mer om kolesterol her.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Høyt kolesterol

Høyt kolesterol er ofte forårsaket av en livsstil med mye stress og det man kaller «den vestlige diett». I tillegg kan arvelige forhold spille inn. Forhøyet kolesterolnivå behandles med statiner, og som legemidler flest kan disse medisinene ha en del bivirkninger.

 Hvordan kan man redusere høyt kolesterol selv?

Det finnes flere ting en kan gjøre selv for å opprettholde et normalt kolesterolnivå. Viktigst er et sunt og variert kosthold, tilstrekkelig med mosjon, og overvektige bør gå ned i vekt. Helsedirektoratet anbefaler personer som ikke spiser fet fisk eller har et lavere inntak enn 200 gram ren fisk per uke, å ta tilskudd av omega-3.

Calanus® Oil er en spesielt god kilde til omega-3 fettsyrer. Raudåta som Calanus® Oil kommer fra, akkumulerer ikke miljøgifter i samme grad som for eksempel fisk og krill. Dermed unngår vi renseprosesser på høy varme og ivaretar viktige virkestoffer fra naturen. Vi kan trygt anbefale Calanus® Oil som et tilskudd også til brukere av statiner.

Det er viktig at all utprøving av Calanus® Oil som innebærer reduksjon av medisinbruk, må skje i samarbeid med lege.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring