Bilde av Sigvart

Sigvart tok grep og reduserte kolesterolet

Sigvart Gabrielsen (74) hadde som de fleste menn på sin alder noen utfordringer med helsen, blant annet med et høyt kolesterol. Han bestemte seg for å gjøre livsstilsendringer for en bedre helse.

«Jeg bestemte meg for å gjøre noen endringer i livsstilen for å oppnå en bedre helse», sier Sigvart. Dette inkluderte endringer i både kosthold og levesett.

Sigvart er opptatt av kostilskudd og er en ivrig leser av det som er nytt innenfor kostholdindustrien.

Han leste først om Calanus® Oil på nettet og fikk tilsendt en prøvepakke. Siden han startet med livsstilsendringene har han gått ned flere kilo i vekt og stabilisert kolesterolet.

– Det som fikk meg til å prøve Calanus® Oil var at det er forsket på over mange år, og at det er en ren og nordnorsk olje.

Sigvart føler at hverdagen har blitt bedre og opplever også at søvnen er bedre.

«Jeg vil anbefale det på det varmeste, et rent og unikt produkt uten noen som helst bivirkninger», avslutter den fornøyde pensjonisten.

Hva er kolesterol?

Kolesterol er en type lipider (fettstoff) i kroppen vår. Kroppen er helt avhengig av en viss mengde kolesterol i blodet. Det brukes som byggestein i cellevegger, i hormoner, i vitamin D og til å frakte fett i blodet.

Når det gjelder kolesterol, er det viktig å ha både rett nivå og rett sammensetning. Kolesterol deles normalt opp i 2 typer: HDL kolesterol som er det «gode», og LDL som er det «dårlige».

LDL øker risiko for hjertekrampe (angina pectoris) og hjerteinfarkt. HDL-kolesterol beskytter mot åreforkalkning ettersom det tar med seg overskuddet av fett fra blodårene til leveren, der fettet utskilles. Du kan lese mer om kolesterol her.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Høyt kolesterol

Høyt kolesterol er ofte forårsaket av en livsstil med mye stress og det man kaller «den vestlige diett». I tillegg kan arvelige forhold spille inn. Forhøyet kolesterolnivå behandles med statiner, og som legemidler flest kan disse medisinene ha en del bivirkninger.

Hvordan kan man redusere høyt kolesterol selv?

Det finnes flere ting en kan gjøre selv for å opprettholde et normalt kolesterolnivå. Viktigst er et sunt og variert kosthold, tilstrekkelig med mosjon, og overvektige bør gå ned i vekt. Helsedirektoratet anbefaler personer som ikke spiser fet fisk eller har et lavere inntak enn 200 gram ren fisk per uke, å ta tilskudd av omega-3.

Calanus® Oil er en spesielt god kilde til omega-3 fettsyrer. Raudåta som Calanus® Oil kommer fra, akkumulerer ikke miljøgifter i samme grad som for eksempel fisk og krill. Dermed unngår vi renseprosesser på høy varme og ivaretar viktige virkestoffer fra naturen. Vi kan trygt anbefale Calanus® Oil som et tilskudd også til brukere av statiner.

 

Det er viktig at all utprøving av Calanus® Oil som innebærer reduksjon av medisinbruk, må skje i samarbeid med lege.

DHA bidrar til normal hjernefunksjon (ved inntak av minimum 250 mg per dag).
EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon (ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag)

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Calanus® Oil

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Bestill Calanus® Oil

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for trygg e-handel
Logo for Posten og Bring
Som sett hos: