«Jeg er en mann på snart 74 år, som begynte med Calanus® Oil i mai 2015.

Som de fleste menn på min alder hadde jeg noen helseutfordringer og en av dem var høyt kolesterol. Jeg bestemte meg for å gjøre noen endringer i min livsstil for å oppnå en bedre helse. Jeg gjorde endringer i kosthold og levesett.

Bilde av Sigvart
En av de tingene som opptar meg er kosttilskudd og jeg leser det jeg kommer over av det som kommer ut av kosttilskudd. Jeg leste om Calanus® Oil på nettet og fikk først en prøvepakke. Som en bonus har jeg gått ned flere kilo i vekt siden jeg startet med mine livsstilsendringer.

– Det som fikk meg til å prøve produktet, er at det er forsket på over mange år og at det er en ren og nordnorsk olje.

Føler at jeg har fått en bedre hverdag og opplever også at søvnen er bedre. Jeg vil anbefale Calanus® Oil på det varmeste, et rent og unikt produkt uten noen som helst bivirkninger.”

– Sigvart Gabrielsen, Moen i Målselv

PRØV CALANUS® OIL
I DAG OG FÅ 56% RABATT

Norges mest potente omega-3
Bidrar til normal hjertefunksjon*
Bidrar til normal hjernefunskjon*
Omega-3 reduserer betennelse

Calanus® Oil

Vil du vite mer?

Søketips for Google:

Diabetes og omega-3,
IBS og omega-3,
Kolesterol og omega-3,
Ledd og omega-3,
Psoriasis og omega-3

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Bestill Calanus® Oil

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for trygg e-handel
Logo for Posten og Bring