Stein Erik Risbø fra Råholt arbeider i skogen
«Jeg begynte på Calanus® Oil etter å ha lest om det i et trenings-/helsemagasin. Lovende forskningsresultater var en annen grunn til at jeg ønsket å gi det et forsøk. Jeg har nå brukt Calanus® Oil i 2 år.

Som skiftarbeider blir det ofte uregelmessig søvn og spising.

Jeg følte meg ofte oppblåst og begynte å få «suppemage», og måtte lage nye hull i beltet.

Etter å ha tatt Calanus® Oil regelmessig i noen måneder merket jeg at magen krympet og vekta har gått ned til min idealvekt (84 kg), dessuten har suget etter mat blitt mindre og jeg spiser mer regelmessig.

Les også: Professor emeritus Jan Raa reduksjon av bukfett

Jeg føler at kroppen og magen er mer i balanse og mindre trøtt etter arbeid eller trening.

– Jeg har også merket at det er lettere å komme seg opp om morgenen, selv etter en lang arbeidsperiode med kveldsarbeid.

I dag tar jeg 2 kapsler på morgenen i forbindelse med frokost. I startfasen tok jeg 3 til 4 kapsler, men trappet ned til 2 når jeg begynte å kjenne effekten av produktet. Absolutt et produkt jeg vil og har anbefalt til andre! Godt dokumentert, rent og bærekraftig produkt som jeg føler er godt for kroppen!”

– Stein Erik Risbø, Råholt

De essensielle fettsyrene i raudåteoljen spaltes langsomt gjennom hele tynntarmen og deponeres derfor i området ved overgangen til tykktarmen, hvor de regulerer blant annet appetitt – ved at reseptorer kalt GPR-120 aktiveres for å produsere hormoner som regulerer apetitt og blodsukkernivå.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring