Heidi prøver å leve et aktivt liv, og er veldig glad i å gå på tur og være ute med ungene og hunden. Med fibromyalgi og IBS er det derimot ikke alltid at helsa og kroppen spiller på lag.
– Jeg har fibromyalgi og IBS og det gjør at mange dager er tunge. Jeg har ofte mye smerter og blir fort veldig sliten. Plutselig blir de tingene man gjorde før veldig vanskelig. Det ble en tung overgang å gå fra en aktiv hverdag der jeg stort sett holdt meg opptatt med jobb, venner og andre aktiviteter, til at jeg plutselig hadde mye vondt i magen, lite energi og ble sliten av den minste ting.

For noen år siden begynte hun med Calanus® Oil etter å ha hørt at omega-3 var bra mot betennelser i kroppen.

– Jeg har brukt Calanus® Oil i 1, 5 år og jeg er strålende fornøyd med det.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse
Heidi har slitt med betennelse i armer og hender i mange år, og hun bestemte seg derfor for å prøve Calanus® Oil. Kapslene ble liggende i skuffen, og betennelsene ble ikke så mye bedre av det.

– For halvannet år siden leste jeg imidlertid at Calanus® Oil var veldig bra for personer med mageproblemer. Da begynte jeg virkelig å ta de på alvor. Jeg ble tipset om å ta en forhøyet dose, og begynte derfor med 6-7 kapsler per dag. Magen ble bedre på et par uker! Jeg anbefaler alle å prøve Calanus® Oil!

– Heidi Gyldenås Olsen, Kvæfjord

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring