Bilde av Anne Grytbakk
“Jeg er 71 år, har hatt psoriasis-artritt i mange år. Lite utslett men plages med stive ledd og tretthet. Etter eksamen i zoneterapi i 1983 praktiserte jeg i 15 år men måtte slutte på grunn av sykdommen. Jeg har alltid vært interessert i naturmedisin. I min legejournal står det at jeg er skeptisk til medisiner på grunn av bivirkninger. Jeg leste om Calanus® Oil på nettet, og hadde lyst til å prøve. Har brukt forskjellige merker av omega 3 tidligere uten resultat. Jeg har brukt Calanus® Oil fra februar 2016, begynte med 3 kapsler, økte til 4. og jeg har funnet et kosttilskudd som jeg er veldig fornøyd med. Jeg er ikke lenger så trett og kroppen er mer bevegelig.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

– Etter å ha gjort endringer i min livsstil og funnet frem til riktig kosttilskudd har jeg fått en bedre hverdag.

Har vært til undersøkelse hos min revmatolog. Senkningen var sunket fra i fjor fra 24 til 16. Har alltid litt væske i begge knær. For ett år siden ble høyre kne tappet for 40 ml, og det venstre kne fra 15 til 17 – nå ikke tegn til noe. Calanus® Oil har vært et godt supplement til et sunt kosthold og fysisk aktivitet .

Jeg har bestilt Calanus® Oil til min datter og anbefalt Calanus® Oil til flere av mine venner. Takk for et godt produkt.”

– Anne Grytbakk, Furnes

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring