Ultramaratonløper Marius Jørgensen løper langs veien
“Som konkurranseutøver i ultramaraton er skadeforebygging og restitusjon svært viktig for å holde et høyt nivå over tid. Jeg har brukt Calanus® Oil i over ett år nå, og opplever flere spennende fordeler. Etter at jeg begynte med oljen har muskulaturen min fungert normalt og jeg har ikke lenger vært plaget med stadig tilbakevendende betennelsestilstander i leggene.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

– Jeg mener at oljen hjelper meg å opprettholde normal muskulatur og på den måten virker forebyggende mot skader.

God muskulatur hjelper meg å trene med riktig teknikk og jeg opplever at dette bidrar til mindre belastning på leddene. Kontinuitet i treningen gjør at jeg kan se tilbake på et år med både personlig rekord i maraton og en bronsemedalje i NM i 24-timers ultramaraton. Jeg anbefaler alle å prøve ut av Calanus® Oil selv.”

– Marius Jørgensen, Bø i Vesterålen

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring