“Som konkurranseutøver i ultramaraton er skadeforebygging og restitusjon svært viktig for å holde et høyt nivå over tid. Jeg har brukt Calanus® Oil i over ett år nå, og opplever flere spennende fordeler. Etter at jeg begynte med oljen har muskulaturen min fungert normalt og jeg har ikke lenger vært plaget med stadig tilbakevendende betennelsestilstander i leggene.

– Jeg mener at oljen hjelper meg å opprettholde normal muskulatur og på den måten virker forebyggende mot skader.

Ultramaratonløper Marius Jørgensen løper langs veien
God muskulatur hjelper meg å trene med riktig teknikk og jeg opplever at dette bidrar til mindre belastning på leddene. Kontinuitet i treningen gjør at jeg kan se tilbake på et år med både personlig rekord i maraton og en bronsemedalje i NM i 24-timers ultramaraton. Jeg anbefaler alle å prøve ut av Calanus® Oil selv.” – Marius Jørgensen, Bø i Vesterålen

PRØV CALANUS® OIL
I DAG OG FÅ 56% RABATT

Norges mest potente omega-3
Bidrar til normal hjertefunksjon*
Bidrar til normal hjernefunskjon*
Omega-3 reduserer betennelse

Calanus® Oil

Vil du vite mer?

Søketips for Google: Diabetes og omega-3, IBS og omega-3, Kolesterol og omega-3, Ledd og omega-3, Psoriasis og omega-3

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Bestill Calanus® Oil

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for trygg e-handel
Logo for Posten og Bring