De fleste vet at overvekt og diabetes har en betydelig påvirkning for utvikling av hjerte- og karsykdommer. Et viktig forskningsområde har derfor vært å se på sammenhengen mellom disse faktorene.

I 2004 ble det avgjort å opprette UNIKARD som en nasjonal satsning i regi av Nasjonal samarbeidsgruppe for helseforskning (NSG). Fokuset var på hjerte- og karforskning og målet var å fremme norsk kardiovaskulær forskning og prosjektarbeid, og ta i bruk nye behandlingsmetoder for pasienter. 31.12.2016 ble satsningen avsluttet, men nye forskningsresultater formidles fortsatt gjennom Hjertebloggen.

Bilde av Terje Larsen
Terje Larsen er professor ved Institutt for medisinsk biologi på Universitetet i Tromsø – Norges Arktiske Universitet. Han driver også forskning for kardiovaskulær forskningsgruppe IMB og var tidligere forsker i den nasjonale satsningen UNIKARD.

Gjennom flere studier med Calanus® Oil er Terje Larsen tydelig på at raudåteoljen er like bra som andre marine oljer i klinisk bruk. De betennelsesdempende egenskapene i omega-3 fettsyrer viser lovende effekt i hjerte- og karforskningen.

Hør Terje Larsen fortelle om forskningsfunnene her:

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring