Bilde av Marina Brynhildsen

– Magen ble roligere og fordøyelsen bedre


Marina Brynhildsen ble diagnostisert med irritabel tarm (IBS) etter å ha slitt med mageproblemer siden barndommen. Med Calanus® Oil har livet blitt bedre og magen er nå i balanse.

For 4 år siden merket Marina at mageproblemene hun hadde slitt med i mange år virkelig ble ille. Den gangen drev hun en musikkpub, og elsket jobben sin. Nærmest over natten opplevde hun å bli veldig oppblåst, og på jobben begynte det å komme kommentarer og spøkefulle spørsmål om hun var gravid.

«Når jeg tenker på det er det faktisk ikke så rart, for jeg så virkelig gravid ut og jeg opplevde at klærne mine ikke passet meg lenger», sier Marina.

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

Følte seg forgiftet

Smertene i magen økte sammen med konstant diaré og en forferdelig kvalme. Marina følte seg rett og slett forgiftet, og klarte ikke lenger å fungere i jobben sin. Hun klarte ingen ting, og måtte bare ligge helt rolig på sofaen hver dag. Fastlegen tok henne ikke alvorlig, og dette gjorde henne svært fortvilet.

Til slutt måtte Marinas mann bli med til legen og forklare hvor syk hun var og at noe måtte gjøres. Legen ba henne prøve å kutte ut enkelte matvarer som melk og brød for å se om det hjalp.

En kveld noen dager senere fikk Marina et illebefinnende hvor hun forsvant noen sekunder. De reiste til legevakten og hun ble videre innlagt på sykehuset. Der ble hun utredet med gastroskopi, CT og endoskopi. De fikk heldigvis utelukket kreft og hun ble henvist til Ringvollklinikken i Oslo der de tok koloskopi. Der fikk Marina vite at hun hadde irritabel tarm syndrom (IBS).

Hun ble så henvist til Lovisenberg Diakonale Sykehus, og etter 6 måneder ventetid fikk hun time hos professor Arnold Berstad. Personer med IBS blir anbefalt noen livsstilsendringer og deriblant er man anbefalt å bruke et godt omega-3 tilskudd.

Les mer og se video av hvordan Calanus® Oil når lenger ned i tarmen

– Etter ca. 6 uker med Calanus® Oil merket jeg at magen min ble roligere, fordøyelsen min ble bedre, og jeg hadde mange færre toalettbesøk i forhold til tidligere.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

 • Norges mest potente omega-3
 • Bidrar til normal hjertefunksjon*
 • Bidrar til normal hjernefunksjon*
 • Omega-3 reduserer betennelse
Marina bestilte Calanus® Oil til sin eldste datter på 30 år, som har hatt diabetes siden hun var 9 år. Datteren sa at hun følte seg mindre trett enn tidligere, og det samme merket Marina som ikke lenger hadde kronisk diaré.

«Vi ble enige om å gå opp til 4 kapsler pr dag fordi vi var så fornøyd med Calanus® Oil-kapslene og vi registrerte at flere av de som brukte kapslene tok en forhøyet dose», sier Marina.

Bilde av Marina Brynhildsen

Etter rådene hun fikk ved Lovisenberg Diakonale Sykehus har livet hennes blitt mye bedre. Hun tar 4 kapsler daglig og merker en stor bedring på energinivået.

«IBS gir kronisk utmattelse, og jeg har slepet meg rundt i nesten 2 år. Bare små oppgaver har vært en stor belastning for meg tidligere», sier Marina.

– Jeg er evig takknemlig over å ha funnet et kosttilskudd som passer til nettopp meg og hva det har gjort for meg.

Ved sitt siste legebesøk var også blodtrykket hennes perfekt. Det hadde tidligere vært litt høyt.

«Jeg sier ikke Calanus® Oil alene er årsaken, men jeg er forundret over alle positive endringer og bedringen jeg opplever», sier Marina med et smil. Som en bonus merker hun og datteren at søtsuget etter godteri og potetgull har minsket betraktelig. Fra å være syk og sengeliggende over lang tid, har livet hennes blitt fantastisk mye bedre.

«Min yngste datter Andrea på 20 år, har alltid vært plaget av lite energi og tretthet. Jeg vil nå at også hun skal prøve Calanus® Oil», avslutter Marina.

 

Hva gjør Calanus® Oil så effektiv mot mageproblemer?

 • Calanus® Oil er ikke en raffinert olje, men helt naturlig
 • Omega-3 fettsyrene er bundet til voksester og blir absorbert i kroppen over lengre tid enn tradisjonelle kilder
 • Pasientene rapporterte om mer stabil mage, mykere ledd og mindre tretthet
 • Resultatene av pilotstudien viser positive utsikter

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

 • Norges mest potente omega-3
 • Bidrar til normal hjertefunksjon*
 • Bidrar til normal hjernefunksjon*
 • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring