Calanus® Oil er en god kilde til de sunne omega-3-fettsyrene og vitamin D

Calanus® Oil inneholder de samme sunne omega-3 fettsyrene som du finner i tran. Calanus® Oil inneholder også vitamin D som bidrar til et normalt immunforsvar. I tillegg inneholder Calanus® Oil omega-3 fettsyrer og fettstoffer som ikke finnes i tran. Calanus® Oil kan derfor være et godt alternativ for alle som ønsker å ta tilskudd av omega-3 fettsyrer.

Hva er egentlig forskjellen på tran og Calanus® Oil?

Tran utvinnes fra torskens lever

Tran inneholder EPA og DHA. Dette er de 2 vanligste marine omega-3 fettsyrene i fiskefett. I tillegg er tran tilsatt vitamin D, E og A.  Tran utvinnes fra torskelever og raffineres og renses før den kan konsumeres. De naturlige vitaminene i tran går tapt i prosessering, og det tilsettes derfor vitaminer i det ferdige produktet.

Bestill Calanus® Oil i dag og spar 259,-

Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge

GODT FOR

 Hjertet
 Immunforsvaret
 Muskulatur

BESTILL

Bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

Calanus® Oil utvinnes fra det lille dyreplanktonet raudåte

Calanus® Oil inneholder ikke bare de vanlige omega-3 fettsyrene EPA og DHA, men er også rik på stearidonsyre (SDA), og dette er bare en av grunnene til at den er annerledes enn andre marine omega-3 oljer. Produktet tilsettes også vitamin D fra alger. 

Raudåte er et dyreplankton som befinner seg lavt i næringskjeden i Norskehavet og som beiter på planteplankton. Raudåta er en av de største fornybare marine ressursene globalt, og er en av de viktigste kildene til de livsviktige marine omega-3 fettsyrene. Det forskningsbaserte selskapet Calanus AS lokalisert i Tromsø og på Sortland har utviklet en skånsom metode for å utvinne og rense oljen slik at næringsstoffene i råvaren finnes igjen i det ferdige produktet i uendret form. Dette gjør at oljen beholder innholdet av sunne omega-3 fettsyrer og andre fettstoffer, herunder et høyt innhold av antioksidanten astaxanthin som beskytter oljen. 

Velg Calanus® Oil i vinter

Myndighetene anbefaler at alle får i seg nok omega-3 og vitamin D. Tran er sunt og har lange tradisjoner i Norge, men for de som av ulike grunner ikke liker å ta tran finnes det gode alternativer. Du får de samme sunne omega-3 fettsyrene og vitamin D dersom du velger Calanus® Oil. 

Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Bestill Calanus® Oil i dag
og spar 259,-

Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge

GODT FOR

 Hjertet
 Immunforsvaret
 Muskulatur

BESTILL

Bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring