Bilde av dame som ler

Kjenner du på at det butter litt imot? Mangler du tiltakslyst og har mest lyst til å grave deg ned? Er du rett og slett i dårlig humør? Det kan DU gjøre noe med. Her er noen tips.

For å virkelig kunne glede seg over noe hører erfaringene med følelsene fra motsatt ende av skalaen med.  Livet er en berg- og dalbane. Noen dager er enklere enn andre. Motbakkene melder seg på med ujevne mellomrom. Alle blir nedstemt fra tid til annen, og det kan være veldig mange grunner til det.

«Du skal få en dag i mårå, som rein og ubrukt står. Med blanke ark og fargestifter tel».
Alf Prøysens velkjente tekstlinje sier det akkurat som det er. Hver eneste dag byr på nye muligheter. Det er ditt valg. Det er opp til deg. Du kan «fargelegge» dagen.

Tiltak

Start gjerne dagen med å tenke som Åge Aleksandersen, at «det er DIN dag i dag, herregud for en herlig dag»!

Det handler om å fylle livet med mening. Det handler om å krydre tilværelsen med tiltak som engasjerer deg slik at tankene dine ikke farer avsted i nedstemt landskap.

«Dårlig humør» og «dørstokkmila» er kompiser. Dørstokkmila er et uttrykk for avstanden det kan føles å gå før en er ute av huset, altså over dørstokken, når motivasjonen mangler. Uttrykket assosieres med manglende tiltakslyst. Men dette mønsteret kan du bryte. Det er ditt valg. Husk, det er DIN dag i dag. Ta fargestiftene med deg over dørstokken. Gjør noe!

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Unngå negativ påvirkning

Alle mennesker er forskjellig. Noen passer bedre sammen enn andre. Det handler om kjemi. Når du går godt overens med en annen person, har dere god kjemi. Dette er en følelse man kan kjenne på som følge av energi og utstråling. Enkelte mennesker tapper deg for energi.

Trening

Trening er sunt og godt for kropp og sjel. Med regelmessig fysisk aktivitet får du mer overskudd og energi i møte med hverdagen. Trening fører til bedre blodgjennomstrømning, også til hjernen, hvilket gir mer effektive nervesignaler. Fysisk trening fører til at kroppen produserer endorfiner, eller «lykkehormonet» som det også kalles.

Sunt og godt kosthold

Et sunt og godt kosthold er viktig for energi, overskudd og godt humør.

Omega-3 er essensielle flerumettede fettsyrer som er avgjørende viktig for kroppen og den fysiske og psykiske helsen vår. Helsedirektoratet anbefaler i sine kostråd å ha et tilstrekkelig inntak av omega-3 året rundt.

Omega-3 bidrar til å opprettholde god funksjon av hjernen og nervesystemet, herunder synsfunksjoner og mentale funksjoner som læring, humør og hukommelse.

Calanus® Oil er ansett å være Norges beste kilde til omega-3-fettsyrer, og er i sin form omtalt som en ny generasjon omega-3. Oljen blir høstet og produsert i Nord Norge, og har en unik sammensetning som gjør at fettsyrene tas opp langt mer effektivt enn fra andre omega-3-produkter. Det er derfor ikke uten grunn at Calanus® Oil omtales som kortreist «superomega».

Les mer om Calanus® Oil – Norges reneste og mest potente omega-3.

Musikk

Lytt til god musikk, musikk som gjør deg glad!

Søvn

Med nok søvn er du uthvilt og klar for å møte dagen med oppladede batterier. Voksne mennesker har behov for 7-8 timer søvn.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring