PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Trenger ikke raffineres, eller tilsettes antioksidanter

Calanus® Oil utvinnes av dyreplanktonet Calanus finmarchicus. Dette 3-4mm lange planktonet er omtrent på bunnen av næringskjeden, og har i tillegg en kort livssyklus. Dette betyr at det ikke akkumulerer miljøgifter, som igjen betyr at man slipper å kjøre tunge renseprosesser av oljen som utvinnes derfra.

Calanus® Oil er dermed noe så sjeldent som en uraffinert omega-3 olje, og det følger en rekke spennende egenskaper med dette.

Calanus finmarchicus inneholder naturlig Astaxanthin, en av de sterkeste antioksidantene vi kjenner til. Det tilhører karotenoid-familien, og produseres av mikroalgen Haematocussus pluvialis som en beskyttelse mot ultrafiolett stråling. I havet forplanter dette seg ved at raudåta spiser mikroalgene og arter lenger opp i næringskjeden, som for eksempel havlaks og -ørret, spiser raudåta. Astaxanthin, også kjent som “kongen av karotenoider”, er rød på farge, og det er denne rødfargen som fargesetter blant annet laks, krabbe, hummer, reker og raudåte.

Denne fantastiske antioksidanten følger altså med når vi utvinner Calanus® Oil, slik at oljen får et naturlig innhold av Astaxanthin.

På grunn av sin sterkt antioksidative effekt, fungerer Astaxanthin som et naturlig “konserveringsmiddel” fordi det forhindrer oksidativ skade. I tillegg til å beskytte omega-3 fettsyrene mot oksidasjon er Astaxanthin gunstig for immunforsvaret, og kan gi økt energi og livskraft. De positive helseeffektene av både Astaxanthin og omega-3 fettsyrer er godt dokumentert, og synergieffekten av disse to naturlige bestanddelene er med på å øke både effekten og kvaliteten på Calanus® Oil.

Dette er grunnen til at vi mener Calanus® Oil er den beste omega-3 oljen. Den er den eneste uraffinerte oljen på markedet, og har et naturlig innhold av antioksidanten Astaxanthin.

Er ikke naturen fantastisk?

Kilder: NCBI og Forskning.no

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring