Bilde av Hanne Steen

– Det er mulig å kvitte seg med muskelsmertene

Hanne slet med muskelsmerter og slitasje i ledd etter mange år med volleyball og andre aktiviteter. Nå bruker hun Calanus® Oil daglig for å ivareta myke ledd.

Det var gjennom idrettsmiljøet Hanne først ble tipset om Calanus® Oil. Hun merket at det begynte å gjøre vondt i leddene etter flere år med mye aktivitet, og tenkte at det ikke skadet å teste omega-3 oljen.

Hun bruker nå Calanus® Oil daglig som en del av sin aktive livsstil og er storfornøyd med effekten.

– Som logistikksjef reiser jeg mye, og hvis jeg glemmer kapslene hjemme, merker jeg det veldig raskt i leddene. Da må jeg ta dobbel dose når jeg kommer hjem.

Før Hanne startet med Calanus® Oil tok hun en test på mengde omega-3 i kroppen, og det ble avdekket at hun hadde for lite. Hun innså at det var mulig å kvitte seg med muskelsmertene og myke opp de stive leddene.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

«Jeg lærte hvor viktig det er for kroppen med tilskudd av omega-3, både for meg som er en godt voksen dame, men også for barn og unge i forbindelse med skole og trening», forteller Hanne.

Dette fikk henne til å gjøre tilskuddet til en fast del av morgenrutinen for hele familien. Alt for å sikre de en aktiv hverdag.

«Etter å ha brukt Calanus® Oil i flere år, kjenner jeg hvor godt det gjør kroppen min og derfor kan jeg trygt anbefale det til andre», avslutter den aktive moren.

Smerter i muskler og ledd

Så mange som 1/5 av befolkningen har periodevis eller kroniske problemer med muskel- og ledd. I de fleste tilfeller går det over, men for er det et langvarig problem. Det kan gå mange år før det avklares i en diagnose hos lege, hvilket skyldes av at utviklingen tar mange år.  Selv ved videre undersøkelser hos lege/revmatolog er det ikke alle som får en diagnose som kan avklare symptomene.

Det er ikke bare revmatiske sykdommer som gir muskel- og leddplager. Psoriasis, Chrons sykdom, Irritabel tarmsyndrom, Ulserøs kolitt, høyt/lavt stoffskifte, begynnende diabetes og hormonforstyrrelser kan også være årsaken. Til og med psykiske problemer kan forårsake muskel- og leddplager.

Reduserer betennelser

Fettsyrene i omega-3 bidrar til å fortrenge de betennelsesfremmende omega-6 fettsyrene og dermed kontrollere betennelsesreaksjoner. Calanus® Oil har i tillegg unike egenskaper som kan forhindre at nye betennelser oppstår. Stearidonsyre som finnes i Calanus® Oil «blokkerer» og hindrer dannelse av arakidonsyre som skaper betennelser i kroppen.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring