Bilde av Hanne Steen

– Kjenner hvor godt det gjør kroppen min

Hanne slet med slitasje i leddene etter mange år med volleyball og andre aktiviteter. Nå bruker hun Calanus® Oil daglig for å ivareta myke ledd.

Det var gjennom idrettsmiljøet Hanne ble tipset om Calanus® Oil. Hun merket at det begynte å gjøre vondt i leddene etter flere år med mye aktivitet, og tenkte at det ikke skadet å teste omega-3 oljen. Hun bruker nå Calanus® Oil daglig som en del av sin aktive livsstil. 

– Som logistikksjef reiser jeg mye, og hvis jeg glemmer kapslene hjemme, merker jeg det veldig raskt i leddene. Da må jeg ta dobbel dose når jeg kommer hjem.

Før Hanne startet med Calanus® Oil tok hun en test på mengde omega-3 i kroppen, og det ble avdekket at hun hadde for lite. «Da lærte jeg hvor viktig det er for kroppen, både for meg som er en godt voksen dame, men også for barn og unge i forbindelse med skole og trening», forteller Hanne.

«Etter å ha brukt Calanus® Oil i flere år, kjenner jeg hvor godt det gjør kroppen min, derfor kan jeg trygt anbefale det for andre», avslutter Hanne.

 

PRØV CALANUS® OIL
I DAG OG FÅ 56% RABATT

Norges mest potente omega-3
Bidrar til normal hjertefunksjon*
Bidrar til normal hjernefunksjon*
Omega-3 reduserer betennelse

Calanus® Oil

Hva kan hjelpe mot smerter i muskler og ledd?

Så mange som 1/5 av befolkningen har problemer med muskel- og ledd, både i perioder og kronisk. I de fleste tilfeller går det over, men for noen blir det problematisk. Det kan gå mange år før det avklares i en diagnose hos lege, hvilket skyldes av at utviklingen tar mange år.  Selv ved videre undersøkelser hos lege/revmatolog er det ikke alle som får en diagnose som kan avklare symptomene.

Det er ikke bare revmatiske sykdommer som gir muskel- og leddplager. Psoriasis, Chrons sykdom, Irritabel tarmsyndrom, Ulserøs kolitt, høyt/lavt stoffskifte, begynnende diabetes og hormonforstyrrelser kan også være årsaken. Også psykiske problemer kan forårsake muskel- og leddplager.

Reduserer betennelser

Fettsyrene i omega-3 bidrar til å fortrenge de betennelsesfremmende omega-6 fettsyrene og dermed kontrollere betennelsesreaksjoner. Calanus® Oil har i tillegg unike egenskaper som kan forhindre at nye betennelser oppstår. Stearidonsyre som finnes i Calanus® Oil «blokkerer» og hindrer dannelse av arakidonsyre som skaper betennelser i kroppen.

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Bestill Calanus® Oil

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for trygg e-handel
Logo for Posten og Bring