Omega-3 er essensielle flerumettede fettsyrer som er avgjørende viktig for kroppen og den fysiske og psykiske helsen vår. La oss se nærmere på de forskjellige helsefordelene.

Den vegetabilske fettsyren ALA og de marine fettsyrene EPA og DHA er de tre viktigste fettsyrene for oss mennesker og disse bidrar til at cellene i kroppen fungerer optimalt.

Vi klarer ikke å produsere disse fettsyrene selv i tilstrekkelig grad. Derfor er det nødvendig å få det i seg via mat med omega-3.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse
Gjennom hele året
Helsemyndighetene anbefaler at man får i seg tilstrekkelig med omega-3 gjennom hele året. Får man det ikke via kosten, kan man ta det som kosttilskudd produsert av de aller beste råstoffer. Calanus® Oil, en ren omega-3 fra Nord-Norge, og har en unik sammensetning som gjør at fettsyrene tas opp langt mer effektivt enn fra andre omega 3-produkter. Det er derfor ikke uten grunn at Calanus® Oil omtales som kortreist «Superomega».

Mange helsefordeler
Vi er alle forskjellige, vi har ulike forventninger og vi stiller ulike krav til oss selv og samfunnet som vi er en del av. Men alle ønsker seg et langt og godt liv. Et grunnleggende viktig tiltak handler da i så måte om å ta vare på helsen og forebygge utvikling av livsstilssykdommer.

Ved et trofast og jevnt inntak av omega-3 vil man oppnå alle de positive sidene som de essensielle fettsyrene gir.

Omega-3 bidrar til å opprettholde god funksjon av hjerte- og karsystemet. De flerumettede fettsyrene kan redusere høyt blodtrykk og kolesterolmengder som igjen reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer.Omega-3 er naturlig betennelsesdempende. Den betennelsesdempende effekten er godt dokumentert, og er mye av grunnen til at disse fettsyrene fortsatt utgjør et interessant forskningsfelt i helsesammenheng.

De antiinflammatoriske egenskapene til omega-3 betyr at de gode fettsyrene også kan være et viktig verktøy for personer som sliter med revmatiske lidelser, eller andre muskel- og leddsmerter.

Psoriasisartritt

Omega-3 er godt for hjernen og nervesystemet, herunder synsfunksjoner og mentale funksjoner som læring, humørkonsentrasjon og hukommelse.

Hjernen din stopper ikke å utvikle seg selv om du blir voksen, den utvikler seg gjennom hele livet og det skjer endringer i både struktur og funksjon. Fettsyrene EPA og DHA i omega-3 er viktig for hjernens utvikling og vekst. En studie (publisert i British Journal of Psychiatry) har faktisk vist at personer som får i seg tilstrekkelige mengder vitaminer, mineraler og fettsyrer har redusert antisosial atferd.

Norges beste kilde til omega-3-fettsyrer
Calanus® Oil utvinnes fra det marine krepsdyret raudåte, verdens mest tallrike dyreart og vår største høstbare og fornybare marine ressurs. Raudåte høstes på en bærekraftig måte i rene kyst- og havområder utenfor Nord-Norge, med skånsom og miljøvennlig teknologi. Calanus® Oil anser vi å være Norges beste kilde til omega-3-fettsyrer, og i sin form naturens mest konsentrerte form for energi, uten påviste bivirkninger.

Dette kosttilskuddet er også tilsatt vitamin D, hvilket støtter immunforsvarets normale funksjon, er viktig for skjelettet ditt, støtter normal muskelfunksjon, og bidrar til at du tar vare på musklene dine.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring