Du har kanskje hørt snakk om Astaxanthin i sammenheng med kosttilskudd, men vet du hva det er og hva det gjør?

Astaxanthin er en kraftig antioksidant og tilhører en gruppe pigmenter som kalles karotenoider. Karotenoider er enkelt forklart gule, oransje, brune og røde pigmenter som finnes hos enkelte organismer og dyr. Astaxanthin er det røde pigmentet.

Astaxanthin lages av planter, alger og bakterier i havet og de lager det for å beskytte cellene sine mot sollys. Arter som for eksempel raudåte, reker, hummer, havlaks- og ørret får den kjente rødfargen sin herfra. Faktisk får også flamingoen den fine rosafargen i fjærene sine fra Astaxanthin.

I havet forplanter dette røde pigmentet seg ved at mikroalger produserer det, raudåta spiser mikroalgene og arter lenger opp i næringskjeden, som for eksempel havlaks og -ørret, spiser raudåta. Det er på denne måten de får den velkjente lakserosa fargen i kjøttet.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Antioksidant

Som nevnt fungerer Astaxanthin som en beskyttelse mot sollys (raudåta utnytter det som solkrem når den stiger opp fra havbunnen hver vår). Det fungerer slik at det angriper aktivt oksygen og forhindrer oksidasjon. I Calanus® Oil utnyttes disse egenskapene som en naturlig stabilisator. Dette er naturens egen måte å sørge for at oljen har en frisk og god kvalitet, som holder lenge.

Naturlig holdbarhet

Selv om Calanus® Oil fra naturens side har god holdbarhet, produserer vi bare kapsler etter behov og unngår dermed opphoping og langtidslagring. På den måten får alle som spiser Calanus® Oil en ny og frisk olje av god kvalitet.

Naturlig del

Astaxanthin er ofte tilsatt i helsekostprodukter og kosmetikk. Det tilsettes også i fôret til oppdrettfisk, men da ofte i syntetisk form. Astaxanthin i Calanus® Oil er ikke tilsatt, men kommer fra naturen siden raudåta, som Calanus® Oil kommer fra, spiser planter som inneholder rikelige mengder av dette.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring