Lidenskapen og engasjementet for havet, de helsebringende marine oljene og naturens egne gavepakker kommer i disse dager kunder og abonnenter av Calanus® Oil til gode. Superomegaen Calanus® Oil, som mange nordmenn har trykket til sitt bryst, har nå fått naturlig vitamin D3 fra plantekilde.

Tidligere i år ble mengden raudåteolje i hver kapsel økt og kapslene fikk fiskegelatin. Nå har også Calanus® Oil fått naturlig vitamin D3 fra alger. “Bevisstheten omkring mat, helse og kosthold er økende og folk ønsker seg rene og naturlige produkter,” sier daglig leder i Calanus Helse, Henrik Rødsand. “Raudåta som vi utvinner Calanus® Oil fra, lever av planteplankton og er som vegetarianer å regne. Naturlig D3-vitamin fra alger hører liksom hjemme i olja vår,” forklarer en engasjert Rødsand.

Bilde av Kurt Tande

Calanus® Oil inneholder rikelig av omega-3-fettsyrene EPA og DHA, fettsyrer som bidrar til at kroppen opprettholder normal hjerte-, hjerne- og synsfunksjon. I tillegg har raudåteolja et par ekstra ess i ermet i fettsyrene stearidonsyre og ketolinsyre som viser seg å være betennelsesdempende og forsterker kroppens opptak av EPA og DHA. Naturlig plantebasert D-vitamin er nå også å finne i raudåteoljen.

“Høsting, utvinning og foredling av raudåteolja foregår i takt med naturen – og i takt med etterspørselen fra kundene våre. Vi høster ikke mer enn vi sender ut. Kundene våre har derfor alltid fersk vare,” forklarer Rødsand som legger til at raudåteoljen fra naturen sin side inneholder antioksidanten astaxanthin som stabiliserer olja og beskytter den mot oksidering og harskning.

Edith Leiksett, leder for Calanus Helses kundesenter, har gjennom flere år fått høre kunder fortelle om lindring av smerter i ledd, muskler og mage etter å ha brukt Calanus® Oil. “Du vet, man blir jo rørt over at noen opplever en bedre hverdag med produktet vårt. Det gjør oss jo så takknemlige for å få gjøre den jobben vi gjør,” sier Leiksett og smiler.

Calanus Helse ønsker ikke bare å tilby et naturlig produkt, men også bidra til å spre kunnskap om omega-3 og de gode helseeffektene. “Vi er så glade for at flere og flere velger å gi seg selv en gave,” forteller Rødsand. “For det er det Calanus® Oil er. En gave fra havet, rett og slett.”

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

Bestill Calanus® Oil

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring
Som sett hos: