Bilde av Hanne Steen

– Godt å kjenne at kroppen fungerer

Hanne Steen fra Øksnes ble kjent med Calanus® Oil gjennom idrettsmiljøet.

– Jeg har igjennom hele mitt voksne liv spilt og trent volleyball. Midt i livet merket jeg at kroppen begynte å si fra. Muskulaturen var ikke alltid like god og jeg merket det i etterkant om jeg hadde vært i ekstra aktivitet, legger Hanne til.

Opptatt av å ha et sunt kosthold

Hanne Steen på volleyballtrening

– Som ung aktiv idrettsutøver var jeg ikke så opptatt av kostholdet. Etter hvert som man blir eldre er dette noe man tenker mer over, og som jeg også forsøker å overføre til de unge jeg trener.

– Det er godt kjent at omega-3 blant annet er sunt for hjertet, og siden kroppen ikke kan produsere omega-3 selv, så må kroppen tilføres dette enten igjennom kosten eller via et kosttilskudd. Det samme gjelder for vitamin D, som er så bra for musklene og immunsystemet. I Norge er det som kjent ikke så mye sol gjennom året, og det er derfor viktig å få i seg nok av dette sol-vitaminet.

– Jeg har lært mye om hvor viktig omega-3 er for kroppen, både for meg som er en godt voksen dame, men også for unge i forbindelse med skole og trening.

Hanne bor i en av Norges største fiskerikommuner, og følte selv hun fikk spist fisk jevnlig.

– Før jeg startet med Calanus® Oil tok jeg en test på mengden omega-3 i kroppen min. Til min overraskelse så hadde jeg for lite, og fant da ut at det kunne vært lurt å ta et kosttilskudd med omega-3. Etter dette har jeg brukt Calanus® Oil daglig.

Merker det på kroppen

– Idrett er sunt, men toppidrett kan også over tid være tøft for kroppen. Etter at jeg startet med Calanus® Oil så merket jeg at muskulaturen føles mindre støl. Min idrettskarriere er over, men dette gjør det lettere for meg å fungere i hverdagen, og ikke minst bidra til at unge i dag får oppleve den samme idrettsgleden som jeg vokste opp med.

– Etter å ha brukt Calanus® Oil i flere år, kjenner jeg hvor godt det gjør for kroppen min. Jeg kan derfor trygt anbefale det til andre.

– Hanne Steen, Øksnes

Omega-3 fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA og DHA. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og immunsystem.

Bestill Calanus® Oil i dag
og spar 259,-

Oljen er høstet og produsert i Nord-Norge

GODT FOR

 Hjertet
 Immunforsvaret
 Muskulatur

To Calanus Oil esker

BESTILL

EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minimum 250 mg EPA+DHA per dag. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon.

56% RABATT - FÅ INTROPRIS I DAG!

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Friend of the sea
Logo for Informed-Sport
Logo for Posten