Gode kilder til omega-3

Nesten uavhengig av hvor i Norge du bor, om du bor i byen, innerst i en fjord, på vidda, i nærheten av skogen eller like ved kysten, bor du midt i matfatet. I det næringsrike matfatet finner du viktige byggesteiner til kroppen din – blant annet omega-3. Men hva er egentlig de beste omega-3-kildene?

Omega-3-fettsyrer finnes i både planteriket og det marine dyreriket. ALA er en vegetabilsk omega-3-fettsyre som finnes i enkelte nøtter og frø. EPA og DHA er marine omega-3-fettsyrer som det er rikt monn av i fet fisk og andre marine arter.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Tilfører essensielle fettsyrer
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*

Mat som er rik på marine omega-3-fettsyrer er en viktig del av kosten vår. Det tradisjonsrike fisket og den marine næringskilden har gjort mager mette og kropper sterke og sunne i generasjoner. Fisk er ikke bare en god næringskilde. Det er også en annen viktig grunn til at vi bør sikre inntaket av akkurat de marine omega-3-fettsyrene EPA og DHA.

 Velg det aller beste for kroppen din.

Alle cellene i kroppen vår inneholder EPA og DHA, og disse fettsyrene er sentrale for at cellene og sentrale organer som hjerte-, hjerne- og syn skal fungere normalt. Spesielt viktig er disse fettsyrene for normal vekst og utvikling av barn og unges hjerne- og synsfunksjon. Kroppen produserer ikke tilstrekkelig av fettsyrene selv, og trenger tilførsel av disse gjennom kosten. Ved å spise fet fisk og sjødyr rike på omega-3, sikrer vi at kroppen får det den trenger for å fungere normalt.

Helsefordelene ved EPA og DHA får man ved å innta 250 mg EPA og DHA daglig.

Planteriket bidrar også med viktige næringsstoffer og byggesteiner for menneskekroppen. Men når det kommer til plantebasert omega-3, møter kroppen på en utfordring. For at kroppen skal kunne dra nytte av den vegetabilske og kortkjedede omega-3-fettsyren ALA, må kroppen gjøre denne om til de langkjedede omega-3-fettsyrene EPA og DHA. Denne omgjøringen er en prosess som krever mye energi av kroppen, og ofte kan vinninga gå opp i spinninga.

Du må spise svært mye av plantebaserte omega-3-kilder for at kroppen skal kunne dra nytte av de viktige fettsyrene.

Ved å spise fet fisk som laks, ørret, makrell og sild får du i deg EPA og DHA. Dersom du er usikker på om du får i deg nok fet fisk i den daglige kosten din, kan et omega-3-tilskudd være en god løsning for deg. Calanus® Oil er et rent og naturlig høykvalitets omega-3-tilskudd som inneholder EPA, DHA og en rekke andre omega-3-fettsyrer, samt vitamin D.

Calanus® Oil er et kortreist produkt, skånsomt utvunnet fra raudåta som lever i det kalde og friske havet utenfor Nord-Norge. Ønsker du å gjøre noe godt for hjertet ditt, gjør som titusener av nordmenn, velg Calanus® Oil.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Tilfører essensielle fettsyrer
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring