Siv Hilde byttet fra vanlig omega-3 til Calanus® Oil og merket forskjell på kroppen.

– Jeg trives med å ha et aktivt liv, og setter stor pris på å være i arbeidslivet og ute i naturen.

– Etter et jeg fikk en immunsykdom i 2011 har jeg vært opptatt av å ha et kosthold som er betennelsesdempende for kroppen. Som en del av kostholdet har jeg tatt høydoser med omega-3 (3-4- gram).

I 2016 byttet ut jeg vanlig omega-3 til høydose med Calanus® Oil (4 kapsler). Jeg har nå brukt Calanus® Oil i to år og jeg har opplevd en bedring i denne perioden. Jeg har fortsatt vært syk og hatt alvorlige episoder, men jeg har hatt mindre smerter, mindre tretthet, og kroppen har tålt trening bedre.

Jeg opplevde endring i kroppens evne til å tåle spesielt styrketrening og anaerob trening, noe som hadde vært omtrent umulig for meg i fem år. Bedre treningstoleranse gjorde at jeg kom meg mer i fysisk aktivitet. Det ga meg igjen mindre fatigue og mer overskudd i jobben og hverdagslivet, og jeg kunne gå turer i naturen.

I perioder uten Calanus® Oil merket jeg at jeg var mer «daff», huden mistet glød og jeg verket mer i kroppen.

Jeg opplevde endring i kroppens evne til å tåle spesielt styrketrening og anaerob trening, noe som hadde vært omtrent umulig for meg i fem år.

Bilde av Siv Hilde Berg

– Jeg har hatt noen negative erfaringer med kosttilskudd fordi de ikke alltid spiller på lag med immunforsvaret mitt. Min erfaring er at Calanus® Oil ikke bare har en effekt, men at det også er et trygt produkt. Jeg bruker nå Calanus® Oil som eneste kosttilskudd. – Siv Hilde Berg

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring