Siv Hilde byttet fra vanlig omega-3 til Calanus® Oil og merket forskjell på kroppen.

– Jeg trives med å ha et aktivt liv, og setter stor pris på å være i arbeidslivet og ute i naturen.

– Etter et jeg fikk en sykdom i immunforsvaret i 2011 har jeg vært opptatt av å ha et kosthold som er betennelsesdempende for kroppen. Som en del av kostholdet har jeg tatt høydoser med omega-3 (3-4- gram).

I 2016 byttet ut jeg vanlig omega-3 til høydose med Calanus® Oil (4 kapsler). Jeg har nå brukt Calanus® Oil i to år og jeg har opplevd en bedring i denne perioden. Jeg har fortsatt vært syk og hatt alvorlige episoder, men jeg har hatt mindre smerter, mindre tretthet, og kroppen har tålt trening bedre.

Jeg opplevde endring i kroppens evne til å tåle spesielt styrketrening og anaerob trening, noe som hadde vært omtrent umulig for meg i fem år. Bedre treningstoleranse gjorde at jeg kom meg mer i fysisk aktivitet. Det ga meg igjen mindre fatigue og mer overskudd i jobben og hverdagslivet, og jeg kunne gå turer i naturen.

I perioder uten Calanus® Oil merket jeg at jeg var mer «daff», huden mistet glød og jeg verket mer i kroppen.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Jeg opplevde endring i kroppens evne til å tåle spesielt styrketrening og anaerob trening, noe som hadde vært omtrent umulig for meg i fem år.

– Jeg har hatt noen negative erfaringer med kosttilskudd fordi de ikke alltid spiller på lag med immunforsvaret mitt. Min erfaring er at Calanus® Oil ikke bare har en effekt, men at det også er et trygt produkt. Jeg bruker nå Calanus® Oil som eneste kosttilskudd.

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

..

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring