De siste 18 årene har jeg bodd i Spania på heltid, med de siste 8 årene har jeg tilbrakt somrene i Tromsø. I løpet av disse månedene har jeg pleid å få problemer med leddene mine. Fingre og håndledd hovner opp. Når det er riktig ille bruker jeg skinner for å støtte opp hånd- og fingerleddene.

I fjor sommer snakket jeg med 2 damer som også har hatt problemer med leddene. De anbefalte meg å prøve ut Calanus® Oil. Det hadde de hatt god erfaring med.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Det var en ganske kald sommer i fjor, men det tok ikke lang tid før jeg kjente bedring. Jeg hadde med meg skinnene fra Spania, men de ble liggende i kofferten. Det samme i år, skinnene ble liggende i kofferten hele sommeren. Jeg anbefaler alle som har problemer med ledd å prøve ut Calanus® Oil.

– Torbjørn Manin, Tromsø / Spania

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring