Få bedre kontroll på kolesterolet

Høyt kolesterol er en alvorlig folkehelseutfordring i samfunnet. For å opprettholde en normale kolesterolverdier anbefales det å ha et sunt og variert kosthold samt tilstrekkelig med mosjon.

For personer som ikke spiser fet fisk eller har et lavere inntak enn 200 gram fisk per uke anbefales av Helsedirektoratet å ta tilskudd av omega-3. Fordelen med raudåteolje som omega-3 kilde er at den gir et mye høyere opptak av viktige nyttestoffer sammenlignet med den tradisjonelle fiskeoljen.

PRØV CALANUS® OIL
I DAG OG FÅ 56% RABATT

Norges mest potente omega-3
Bidrar til normal hjertefunksjon*
Bidrar til normal hjernefunskjon*
Omega-3 reduserer betennelse

Calanus® Oil

Dette sier våre kunder om Calanus® Oil:

Bilde av Sigvart

– Som de fleste menn på min alder hadde jeg noen helseutfordringer og en av dem var høy kolesterol. Jeg bestemte meg for å gjøre noen endringer i min livsstil for å oppnå en bedre helse. Føler at jeg har fått en bedre hverdag og opplever også at søvnen er bedre. Jeg vil anbefale Calanus® Oil på det varmeste, et rent og unikt produkt uten noen som helst bivirkninger.

– Sigvart

Bilde av Helge Andersen

– Jeg har lenge jobbet for å normalisere kolesterolnivåene mine. Jeg har forsøkt å legge om til en litt sunnere livsstil, og Calanus® Oil er en del av dette. Omleggingen har medført til at jeg blant annet har gått litt ned i vekt. Jeg har ikke hatt verken ubehag eller noen bivirkninger.

– Helge

Calanus® Oil flytter grensene for omega-3

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Bestill Calanus® Oil

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for trygg e-handel
Logo for Posten og Bring
Som sett hos: