Bilde av Marina Brynhildsen
“Jeg vil her fortelle historien min vedrørende hvordan jeg fikk tips om Calanus® Oil kosttilskudd, og hvordan det har vært et kjempegodt supplement til mitt kosthold og mine livsstilsendringer.

Jeg har hatt mageproblemer siden barndommen, men for 4 år siden (April 2014) ble problemene mye verre.

Jeg drev den gangen en musikk pub, og elsket jobben min. Jeg opplevde nesten over natten at jeg ble veldig oppblåst, og på jobben begynte det å komme kommentarer og spøkefulle spørsmål om jeg var gravid.

Det var faktisk ikke så rart, for jeg så virkelig gravid ut, og opplevde at klærne mine ikke passet meg lenger.

Personer med IBS blir anbefalt noen livsstilsendringer og deriblant er man anbefalt å bruke et godt omega-3 tilskudd som ei grunnsmørning.

– Etter ca. 6 uker merket jeg at magen min ble roligere, fordøyelsen min ble bedre, og at jeg hadde mange færre toalettbesøk i forhold til tidligere.

PRØV CALANUS® OIL I DAG OG FÅ 56% RABATT

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse
Jeg bestilte disse kapslene til min eldste datter på 30 år, som har hatt diabetes siden hun var 9 år. Hun sa også at hun følte en mindre tretthet enn tidligere. Ja, sa jeg da, det gjør jammen i meg jeg også. Men jeg hadde trodd at det var fordi jeg ikke lenger hadde kronisk diaré.

Vi ble enige om at vi skulle gå opp til 4 kapsler pr dag fordi vi var så fornøyd med Calanus® Oil-kapslene og vi registrerte at flere av de som brukte kapslene tok en forhøyet dose.

Jeg tror nesten ikke at dette er sant, for alt har blitt bedre etter rådene jeg fikk ved Lovisenberg Diakonale Sykehus, og med 4 kapsler pr dag, har energien min blitt mye bedre.

IBS gir kronisk utmattelse, og jeg har slepet meg rundt i nesten 2 år, og bare små oppgaver har vært en stor belastning. Ved mitt siste legebesøk, var også blodtrykket mitt perfekt. Det har tidligere vært litt høyt.

– Jeg sier ikke Calanus® Oil alene er årsaken, men jeg er forundret over alle positive endringer og bedringen jeg opplever.

Jeg og min datter merker også at vi ikke har så lyst på godteri og potetgull lenger. Så fra å være så syk, og sengeliggende som jeg var over lang tid, så har mitt liv blitt fantastisk mye bedre. Jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er over å ha funnet et kosttilskudd som passer til nettopp meg og hva det har gjort for meg.

Min yngste datter Andrea på 20 år, har alltid vært plaget av lite energi og tretthet. Jeg vil nå, at også hun skal prøve Calanus® Oil.”

– Marina Brynildsen, Sarpsborg

Calanus® Oil virker for meg

Prøv Calanus® Oil i dag og få 56% rabatt

  • Norges mest potente omega-3
  • Bidrar til normal hjertefunksjon*
  • Bidrar til normal hjernefunksjon*
  • Omega-3 reduserer betennelse

Prøv Calanus® Oil i 60 dager for kun 199,-

To CalanusOil esker

(herav 39,80 i mva)
Motta deretter 2 esker annenhver måned til 229,- pr. eske.
Det er ingen bindingstid, og vi spanderer frakten!

To CalanusOil esker

Hent info fra 1881

KJØP NÅ

Checkboks logo

Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer.

Checkboks logo

Leveres rett i din postkasse. Trygghetsgaranti.

Logo for Posten og Bring